YNYhjSaA

Välkommen till FortGjort Träning!

I höst startar vi igång med vår stora gruppträningsnyhet - FortGjort!

FortGjort träning är en ny typ av gruppträning som du troligtvis aldrig har stött på innan!
Här slopar vi alla gamla fördomar om att träning måste vara perfekt eller att träning bara är till för de som redan är tränade. På våra FortGjort klasser är ALLA välkomna! Här fokuserar vi på att ha ROLIGT när vi tränar, sen om det blir lite fel i en snurr eller en situps, det gör inget! Huvudsaken är att vi rör på oss och att vi har kul, det är då träningen blir som bäst! 

Varför FortGjort Träning?

FortGjort Träning är skapat för att anpassa och attrahera den stora målgruppen – de personer som har liten, ingen eller dålig träningserfarenhet, eller som helt enkelt inte får tid och möjlighet att skapa en regelbundenhet i sin träning.  Närmare 80 procent av befolkningen kan räknas till denna målgrupp. För att nå denna stora målgrupp har FortGjort Träning skapats på grunden av 5 viktiga byggstenar.

Tid är den största anledningen till att människor inte tränar regelbundet. FortGjort Träning är för dig som vill ha tid att träna då alla våra gruppträningsaktiviteter endast är 25 minuter.

Variation är viktigt för din motivation och för att du ska få effekt av din träning. Vi på Apladalens Sportcenter kommer i höst att starta igång med 3 olika FortGjort klasser - Funktionell träning, Pulsgympa och Rörlighetsträning.

Enkelhet är A och O för att du ska få valuta för din träning. Alla gruppträningsaktiviteter är enkelt uppbyggda för att du ska få mycket träning på kort tid.

Glädje gör att du vill ha mer. Med FortGjort Träning slutar du när det är som roligast.

Användarvänligt för alla. Gruppträningsaktiviteterna i FortGjort Träning är förkoreograferade vilket ger inspiratören möjlighet att lägga fokus på det som är viktigast: deltagarna. Alla övningar och rörelser går att nivåanpassa vilket gör att varje deltagare kan arbete utefter sin individuella förmåga.

Vi på Apladalens Sportcenter är just nu i full färd med att utbilda vår personal och kommer i slutet av september/ början på oktober 2018 lansera de första FortGjoirt klasserna på gruppträningschemat. Vi hoppas på att få träffa dig inne i salen och att vi kommer få uppleva mycket träningsglädje ihop!

Namnlös design

 Mamma-Barn träning

I höst stratar vi igång med mamma-barn träning för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen efter graviditeten.

Under klasserna kommer vi att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Vi kommer även använda oss av olika redskap under klasserna alternativt barnet som vikt i vissa övningar.

Träningens folkus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som efter din efterkontroll.

Var: Jönköpingsvägen 41c
När: Onsdagar kl 11.00-11.45
Pris: 690:- för 10 gånger.
För medlemmar på Apladalens Sportcenter ingår klassen i ditt medlemsskap.

Vi startar igång första klassen v.37 och kör på ända fram till jul. Det går jätte bra att starta igång och hoppa med när som helst under terminen gång!

Vid intresse skicka oss en anmälan med namn, personnummer och telefon samt vilken vecka du vill börja igång till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta oss på 0370-10336.

Välkommen!

 

 

För bokninghttp://www.trippus.net/Apladalen_Sportcenter 


 

 

36625110 2145714322308492 3192989678391263232 n

BOOTY CHALLENGE

Nu startar vi en utmaning för er som vill forma rumpa, ben och midjan samt få en effektiv träning för hela kroppen!
Under 6 veckor får du träning och coachning av vår licensierade personliga tränar Agnes Sundén. Programmet är utvecklat med fokus på effektiva övningar som ger maximalt resultat.

Missa inte chansen!
En fast rumpa och snygga ben är inte bara trevligt att ha utan också grunden till en stark kropp. Benen använder du i princip alltid.
Är du stark och uthållig i dem har du vunnit mycket. Återigen är många tjejer rädda för att de ska bli ”stora och bulkiga” om de kör tung styrketräning. DET HÄNDER INTE, du kommer bara att få en fast rumpa och snygga ben, helt enkelt!
För att forma benen och rumpan behöver du belasta dem! De är bland dina största muskelgrupper och tål att plågas!
Syfte:
Det hörs på namnet! Vi ska svarva ben och rumpa! På köpet blir du även stark och får ökad förbränning.
Våga du missa denna chans?
Under kursen följer vi upp med tanitavägning för att ha koll på utvecklingen.
Dagar och tider:
Onsdag-, torsdag- eller söndag eftermiddag vid 17.00 och 18.00
Pris:
Medlemmar på Apladalens Sportcenter: 1795:-
Icke medlemmar: 2200:-

Kursstarter sker löpande och vi startar igång när vi har fått ihop en grupp på 8 deltagare.
För intresseanmälan eller frågor, mail oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vid intresse av en morgongrupp, skicka gärna in en intresseanmälan!