Gästinstruktör redigerad 1

Torsdagen den 22 februari hälsar vi Marie från Moves&Motivation i Växjö välkommen till oss för att gästinstruera i två klasser, Grit Plyo och BodyCombat!
Marie beskriver sig själv som en person som älskar utmaninar! Att få köra fullt ös på klasser och känna glädjen och energin flöda i kroppen - det är då det är som bäst! Tillsammans med tre andra kolleger driver hon Moves&Motivation i Växjö och förutom Grit och BodyCombat instruerar hon även i Bodypump och Tabata. 

GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser, mestadels hopp, som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland viktplattor för att öka intensiteten och belastningen. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO. 

Lesmills BodyCombat är ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt.
Passar både nybörjare och vana deltagare.

Boka klasserna gör ni som vanligt via appen eller bokningssystemet. För dig som inte är medelm, kontakta oss via mail eller ring oss så recerverar vi en plats. Pris för icke medlemmar är 100:- och betalas på plats i receptionen.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 0370-10336

Välkomna!