grupp 2019

För klass beskrivningar se här.

Måndagar:
09.00 LEVA Spinning
09.45 LEVA Styrka
10.30 Mamma-Barn
16.45 Tabata
17.30 BodyPump 
17.45 Activio Spinning
18.00 TRX
18.30 Pilates
18.40 Step Styrka 
18.45 Spinning 30 min
19.10 Dansa Afro
19.30 Cirkel
19.35 Mage, lår, rumpa

Tisdag:
06.30 Spinning
09.00 LEVA Easyline
09.30 LEVA Easyline
10.15 Dansa Afro/Pulsjympa 
12.10 Spinning 30 min
17.00 Grit Strength 
17.30 TRX
17.45 CxWorx (mage-rygg träning) 
17.45 Spinning
18.00 Rörlighetsträning 
18.30 HIIT
18.30 Cirkel
18.45 Activio Spinning 60 min
19.30 BodyPump 45 min 

Onsdag:
06.30 Cirkel 45 min
09.00 LEVA Easyline
10.00 LEVA Boll
17.00 BoxMix 
17.30 Funktionell Toning
17.45 Spinning
18.30 BodyPump
18.30 Pilates
18.45 TRX
19.40 Tabata

Torsdag:
06.30 Spinning
08.30 Spinning
09.30 LEVA Easyline
10.15 LEVA Tabata
12.10 Cirkel
16.35 Mage, lår, rumpa
17.30 Cirkel
17.30 Grit Strength 
18.15 BoxMix 
18.15 Rörlighetsträning
18.30 Spinning
18.45 Dansa Zamba
19.15 CxWorx (mage-rygg träning)
19.45 Spinning 30 min

Fredag:
06.45 Bodypump 45 min
09.00 LEVA Easyline
09.45 LEVA Stretch och rörlighet
15.15 Step Styrka 
15.45 HIIT
15.45 Yoga Soft
16.00 Spinning
16.45 BodyPump

Lördag:
08.30 Spinning
09.30 Rullande schema varje vecka

Söndag:
09.00 Tabata
10.00 BodyPump
16.30 HIIT
16.45 Spinning
17.45 Cirkel
17.45 Spinning
18.00 Yoga Flöde
18.30 Yoga Avspänning 
18.45 CxWorx (mage-rygg träning)

*Med reservation för ändringar