11004743 10204025222086188 956623102 n

Ett medlemskap på vår klubb på Jönköpingsvägen passar dig som vill styrketräna, konditionsträna och/eller gå på gruppträningsklasser.

Här kan du träna upp åt 60 klasser i veckan och våra instruktörer är både utbildade och licenserade, allt för att du skall känna dig trygg i din träning.
Vi erbjuder även gruppträningskonceptet Les Mills. Les Mills har sitt ursprung i Nya Zeeland, finns i 75 länder, på 13 000 träningsanläggningar och tränas av över 6 miljoner människor varje vecka. Så vart du än tränar i världen kör vi samma program! Hos oss kan du träna Les Mills klasserna BodyPump, CxWorx, och Grit Series.

I gymmet har vi 16 års gräns och vi erbjuder ett stort utbud av gymmaskiner, stänger och fria vikter. Här finns även Junglesports, pilatesbollar, gummiband, kettlebells, medicinboll, steplådor, boxhandskar mm. Våra omklädningsrum är utrustade med dushar och skåp för förvaring av värdesaker. 

Vid receptionen har vi en fikadel där man gärna får slå sig ner efter passet och ta en kopp kaffe eller choklad, det ingår i medlemskapet. Blir man hungrig eller behöver fylla på med energi har vi ett stort utbud av olika sorters bars och proteindrycker för försäljning.

Vill man skämma bort sig lite extra kan man boka in sig på 30 eller 60 min behandlande eller avslappnande massage, och vill man få den där  extra kicken eller pushen i träningen hjälper gärna vår personliga tränare till.

Personal finns på plats alla dagar i veckan, både förmiddagar och eftermiddagar, och vi hjälper gärna till med frågor, tips på övningar och för att teckna medlemskap.

Jönköpingsvägen 41c
33134 Värnamo
0370-10336