725 pin bump

BODYPUMP® är styrkeklassen som har gjort succé på gym över hela världen!
Detta är en komplett träningsform som låter dig träna hela kroppen på 60 min med hjälp av en skivstång och lösa vikter.
Tack vare upplägget är det enkelt för både nybörjare och avancerade att få maximalt resultat på minimal tid.

Varje kvartal byts passet ut mot nya övningar och ny musik.

725 pix pump 45 min

BodyPump 45 min är en lite kortare Bodypump klass som passar för dig som har lite ont om tid eller för dig som aldrig gått på Pump tidigare och vill börja igång på en lite lättare nivå.

iStock 517231100 737x472

Funktionell styrketräning är ett brett begrepp med många definitioner men kortfattat innebär det att du tränar mer än enbart en enskild muskels styrka i varje övning.

Functional Toning by ASC är träning för hela kroppen med hjälp av få redskap och din egen kroppsvikt! Målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition och uthållighet i koordinerade övningar med stor variation. Du får en komplett träning för din kropp och du känner dig ordentligt genomtränad. En viktig målsättning är att göra träningen rolig med hjälp av musik och ledarskap.

Passar både nybörjare och vana deltagare.

Boll 725

Coreboll är ett gruppträningspass som framför allt inriktar sig på att träna muskulaturen runt bålen och bäckenet med hjälp av en balansboll. Coreträning förbättrar stabiliteten i bäckenet och ryggraden och förbättrar därmed kroppskontroll och balans under annan träning. Detta innebär att du kan generera mer kraft och få ut mer av din övriga träning. 

Coreboll smal group är en minder klass på endast 8 delatagare. 

MLR 725

Mage, Lår och rumpa får sig en omgång i detta styrkebaserade passet. Ett kanonpass för att stärka kroppen samt bygga upp bålstabiliteten.

x plosive

X-plosive är en styrkeklass på 30 min där vi använder oss av få övningar men med många repetitioner.
Här har du möjlighet att träna igenom hela kroppen på kort tid samtidigt som vi tränar upp explosiviteten!
Under klassen lägger du din egen ribba av hur många repetitioner du klarar av av varje övning. Mål är sedan att under nästa klass, klara av en eller flera repetitionen än vad du gjorde tidigare.

Cxworx

CXWORX™ är 30 minuters core-träning där vi fokuserar på bålen och de muskler som håller samman överkroppen med underkroppen.
Perfekt för att stärka magen/ryggen - hållningen. Du förbättrar funktionell styrka och förebygger skador.

Det hjälper dig springa fortare - köra hårdare - stå starkare!

Boxing725

Boxing är en härlig träningsform där du får chansen att slå ut alla känslor samtidigt som du tränar hela kroppen.
Klassen börjar med att vi går igenom alla grundslagen i Boxing, för att sedan gå över och prova på lite olika kombinationer samt avslutar med ett antal stationsövningar där du får möjlighet att slå ut den sista av energin ordentligt.