BodyStep 890x500pxls

Här varvar vi vanlig step up med styrka. 
Ett pulshöjande och varierande pass med stegkombinationer på bräda. Bra för konditionen och kordinationen. Under styrkedelen använder vi oss av hantlar, gummiband och egen kropsvikt. 

High Res 11725JPG

HIIT spinning är en 30 min spinningklass som är uppbyggd i intervaller.
Under ett vanligt spinningpass fokuserar vi mycket på takten i musiken och känslan i kroppen. På HIIT spinning är musiken bara underordnad och fokus är istället att trampa på så mycket man orkar under intervallerna, just för att kunna nå upp till sin maxpuls och öka förbrännngen.

High Res 725JPG

Det här är en spinningklass på 45 min. Klassen förbättrar din kondition och kan innehålla viss intervallträning.

Spinning passar för dig som vill förbättra din kondition och uthållighet. Klassen passar både för nybörjare och vana spinningdeltagare.

High Resll725JPG

Ett lite tuffare spinningklass på 60 min. Klassen kan innehålla både intervallträning och backträning.

Anpassat för den vane spinningutövaren.

 Activio

ACTIVIO SPINNING är en enkel och effektiv klass för dig som vill träna pulsstyrd träning individuellt och anonymt. Innan klassens start har du möjlighet att låna en pulsklocka i receptionen för att sen kunna följa din puls under hela passet med hjälp av klockorna på väggen.
Passet är uppbyggt för att träna din puls i alla stadier och instruktören lägger mycket fokus på att prata känsla och hur du ska hitta rätt pulsnivå i de olika zonerna.

Activios pulssystem passar alla, såväl nybörjare som mer erfarna deltagare.