1. Otränad - Kom igång gruppen för dig som vill komma igång med trängen i liten grupp tillsammans med andra otränade
2. Mamma Barn - Klassen för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen efter graviditeten. För information se nedan.

Otränad hemsidan

Otränad är ett 8 veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra otränade. Här är ingen bättre eller sämre an någon annan och all träning är helt prestigelös där du tränar fullt ut efter dina förutsättningar! Träningen under veckornas gång kommer att variera med allt ifrån styrka, kondition och rörlighet. De första veckorna börjar vi väldigt försiktigt för att sedan trappa upp träningen sakta men säkert. Fokus är att träningen skall vara rolig och vårt mål är att du efter 8 veckor har funnit träningsglädjen, byggt upp ditt självförtroende gällande träning samt fått in en vana till att fortsätta på egen hand efter kursens slut.

Nya grupper startar v.34
Vill du eller någon du känner vara med i nästa omgång av Otränad?
För mer information och anmälan, kontakta oss på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon 0370-10336

hej

 Mamma-Barn träning

Välkomna på vår mamma-barn träning - Klassen för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen efter graviditeten.
Under klasserna kommer vi att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Vi kommer även använda oss av olika redskap under klasserna alternativt barnet som vikt i vissa övningar.
Träningens fokus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som efter din efterkontroll.

Var: Jönköpingsvägen 41c
När: Måndagar 09.45 och onsdagar 09.30
Pris: 690:- för 10-klipp. Gilltigt 6 månader.
Drop-in 100:-/gång
För medlemmar på Apladalens Sportcenter ingår klassen i ditt medlemsskap.

Det går jätte bra att starta igång och hoppa med när som helst under terminen gång då vi kör allt på basic nivå.
Vid intresse skicka oss en anmälan med namn, personnummer och telefon till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta oss på 0370-10336.
Välkommen!