kom igång

Kom i gång i sommar tillsammans med oss!

Under 6 veckor kommer du tillsammans med andra i liten grupp att få komma igång med träningen igen. Kanske har du haft ett längre upperhåll, fallit ur dina tidigare rutiner, inte tränat på flera år eller helt enkelt bara behöver en rejäl dos motovation för att komma igång igen! Oavsett vad så kan vi garantera att du deffinitvit kommer att vara igång igen efter kursens slut.

Under veckorna kommer du att få träna styrka, kondition och rörlighet. Våra träningscoacher, som också är utbildade Peronliga tränare, kommer att ta hand om dig och även coacha och tipsa om vår övriga träning, ifall du vill kompletera med 1-2 gånger till i veckan. All träning är nivåanpassad så att du ska få ut det du vill under dessa veckor.
Om vädret tillåter kommer vi att i så stor mån som möjligt att befinnan oss utomhus på vår uteplats. Vid dåligt väder flyttar vi  in till vår Studio 1.

Dagar och tider: Torsdagar 18.30
Start: v.28
Pris: 1200:-
För dig som inte är medlem ännu tillkommer träningskort på 399:- så att du ska kunna kompletera med övrig träning 1-2 gånger i veckan i vårt gym och på vår gruppträning.

 Skicka din intresseanmälan här så kontaktar vi dig inom kort!