Otränad bild hemsidan

Missa inte att vara med i vårt succé koncept Otränad!

Otränad är ett 8-veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra som är på samma nivå. Här är ingen bättre eller sämre än någon annan och all träning är helt prestigelös där du tränar fullt ut efter dina förutsättningar!

Träningen under veckornas gång kommer att variera med allt ifrån styrka, till kondition och rörlighet. De första veckorna börjar vi väldigt försiktigt för att sedan trappa upp träningen sakta men säkert. Fokus är att träningen skall vara rolig och vårt mål är att du efter kursens gång har funnit träningsglädjen, byggt upp ditt självförtroende gällande träning samt fått in en vana till att fortsätta på egen hand efter kursens slut. Vi tränar tillsammans 1 gång i veckan och varje träningstillfälle är 45 min. För dig som vill träna 1-2 gånger till i veckan har möjlighet att testa på vår ordinarie gruppträning under kursens gång.

Utöver träningarna ingår en första träff tillsammans med vår coach Agnes, som också är utbildad Personlig Tränare, för att lägga upp en indivuduell träningsplan för kurs samt det finns möjlighet att ställa frågor ang kost och övrig hälsa mm. Här finns även möjlighet att göra en Tanitavägning (frivilligt) där vi kommer kunna se hur mycket fett, vatten och muskler som sitter på kroppen och hur det är fördelar. Efter sista träningstillfället ingår en återträff för att följa upp samt diskutera och lägga upp en fortsatt träningsplan efter kursens slut.

Vill du eller någon du känner vara med i nästa omgång av Otränad?
Start: v.11 - Anmälan är öppen!

Välj vilken dag och tid du önskar gå:

Måndagar 16.15
Onsdagar 18.30
Fredagar 10.30

Fortsättningsgrupp - Må bra gruppen
Onsdagar 17.30

Det dår bra att gå steg 1 och steg 2 hur många gånger man vill :)
OBS! Max 10 deltagare per grupp!

Pris:
1900:- för medlemmar.
2400:- för icke medlemmar.

Kursen är öppen för anmälan!
Sänd din intresseanmälan till oss HÄR (längst ner på nästa sida)