Workshop

NYHET!  Få koll på basövningsrna i gymmet. Oavsett om du är van gymtränare eller nybörjare är det alltid en fördel att ha koll på tekniken för att undvika skador och för att få ut det maximala ur övningarna!
När: Torsdagar kl 18.45
Vart: Jönköpingsvägen 41c
Tränare: Karin Ekman
Pris: 250:-/tillfälle

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats! Max 4 deltagare!
Anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

V.39 Bålstabilitet
V.40 Marklyft
V.41 Benböj
V.42 Bänkpress & axelpress
V.43 Chins & pullups

Bålstabilitet: En workshop där vi går igenom bålstabilitet och buktryck. Vi hittar kontakten i mag- och ryggmuskulaturen. Bålen är vårt kraftcentrum och är en viktig del att stärka upp då vi utan en bra bålstyrka lätt drar på oss skador så som rygg- eller nackproblem. Workshopen passar sig utmärkt för dig som har svårt för att finna en bra kontakt med bålen. Vi rekommenderar även dig som redan styrketränar att gå för att hitta den rätta känslan samt för att kunna få ut ännu mer i din vanliga träning.
Prs: 250:-

Marklyft: En workshop där vi går igenom tekniken för marklyft. Marklyft är en väldigt komplex övning där man med rätt teknik tränar hela kroppen. Vi lär oss föraktivera rätt muskelgrupper och lär oss utföra tekniker för att sedan kunna utföra ett marklyft.
Pris: 250:-

Benböj: Lär dig göra benböj. En helkroppsövning som med rätt teknik ger dig riktigt bra förutsättningar för en funktionell kropp. Det finns olika typer av benböj och vi kommer att testa på ett antal olika. Kanske hittar du din favorit.
Pris: 250:-

Bänkpress och Axelpress. Lär dig att pressa rätt. Hitta rätt utgångsläge för att få till den maximala pressen. Med rätt teknik stärker vi hela överkroppen, axlar, bröstmuskulatur som bål.
Pris: 250:-

Chins & Pullups: En workshop där vi fokuserar på den stora ryggmuskulaturen. En Stark rygg är A och O i allt vi gör. För många är detta tunga övningar, här får du steg för steg övningar för att kunna lära dig från grunden och kunna göra chins och pullups.
Pris: 250:-