PT träning

Din hälsa! Ditt livs viktigaste uppdrag i livet? 

Att ta kontroll över sin egen hälsa är inte alltid lätt. Man skjuter upp och tänker att imorgon ska jag börja ett nytt liv eller på måndag är det en ny vecka och då ska jag börja om! Men hälsa är ingen kvickfix utan en livsstil.  Inte någon pulverdiet med extremt lite kalorier. Utan en hållbar livsstil där du når ditt mål utan att behöva vända upp och ner på hela ditt liv.

Hitta något långsiktig som du kan leva med!

Hej! Jag heter Agnes Sundén och har över 15 års erfarenhet av träningsbranchen då jag förutom personlig tränare också är instruktör på ASC, med diverse koncept i bagaget. Jag har ett stort intresse för löpning, styrketräning och andra träningsformer. Genom att utbilda mig till personlig tränare känner jag att jag äntligen får göra det jag brinner för mest - att få jobba inom träning samt motivera andra till en livsstilsförändring som är hållbar. Om du känner att du vill träffas så sätter vi oss ner tillsammans och går igenom dina behov, din nuvarande situation, dina mål samt hur du önskar att din framtid kommer att se ut, så ska vi gemensamt ta oss dit!

Kostschema

Jag tror på enkelhet. Ju enklare vi kan göra planen att följa desto mer motivation kommer du få – det är oundvikligt. Därför är min uppgift, som din coach att underlätta för dina nya vanor – genom att förklara på ett enkelt och tydligt sätt. Jag tror absolut inte på svält/strikta dieter med extremt lite kalorier eller äta tråkig sallad varje dag bara för att det ska hända något. Utan helt vanlig mat, där du äter det du tycker är gott helt enkelt.
Pris: 895:- per månad
 

Träning

Alla behöver vi en liten spark i rumpan för att få till de där lilla extra i träningen. Även om du har tränat mycket tidigare eller är helt ny på träning så lovar jag att du kommer att känna dig nöjd, glad och stolt efter ett träningspass tillsammans med mig. Jag kommer att lägga upp träningen helt utefter vad du önskar att nå för resultat samt anpassa den så den passar dig som handen i handsken tillsammans med den där lilla exta knuffen!
Pris: 700:- (55 min)
 

Kontakta mig genom att fylla i formuläret här 
Mvh Agnes

Polish 20220506 123523607