Vad får jag tillgång till som medlem?
Som medlem på vår stora klubb på Jönköpingsvägen  har du obegränsad tillgång till hela vårt utbud, allt vår gruppträning och gymmet, samt tillgång till vårt lilla gym på Götavägen.
Som medlem på vår lilla klubb på Götavägen ingår endast denna anläggning och då ingen gruppträning.

Måste jag boka mig på gruppklasser?
För att säkert får en plats på våra gruppträningsklasser rekommenderar vi att du alltid bokar dig, men det går även bra att droppa in i mån av plats.

När kan jag boka gruppklasser?
Våra klasser släpps alltid kl 00.00 2 dagar innan klasstart.

Hur bokar jag mig på gruppklasser?
Du bokar enklast gruppklasser genom vår app, Apladalens Sportcenter, som du finner i appstore eller i play butiken. Det går också bra att boka här via vår hemsida eller att ringa oss på 0370-10336.
För att boka en klass loggar du in med din e-postadress som du angav till oss vid inskrivningen samt lösenordet är dina 6 första siffror i ditt personnumret. Tex Användarnamn: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., lösenord 54321-0000

Vad gör jag om jag inte kan delta på en bokad gruppklass?
Kan du inte delta på en inbokad gruppaktivitet så behöver du avboka dig senast 1 timme innan klassen startar, via appen eller på vår hemsida. Vid senare avbokning ring ner till receptionen på 0370-10336.

Vad händer om jag inte avbokar en gruppklass?
Dyker man inte upp på bokad klass eller missar att boka av sig spärrar vi kortet efter 3 missade aktiviteter. Kortet kan låsas upp igen mot en avgift på 50:- som betalas i receptionen.

Hur stämplar jag in på klubben när jag kommer och tränar?
Vid receptionen finns en kortläsare. Varje gång du kommer och tränar, gym eller gruppträning, stämplar du alltid in dig i receptionen med ditt passerkort.
Är du bokad på en av vår gruppträningsklasser stämplas du även in att du har anlänt till kalssen.
När du ska gå på en gruppträningsklass måste du checka in dig senast 5 min före klassens start annars släpps platsen till väntande kund.
Kommer du vid en tid då vi har stängt i receptionen så öppnar du ytterdörren med ditt passerkort i läsaren ute vid dörren. Stämpla även in som vanligt i korläsaren vid receptionen.

Är det tillåtet att komma sent till en gruppklass?
När en klass har startat är det inte tillåtet att gå in i salen. Detta för att det stör den andra deltagarna samt instruktören. 

När har vi öppet?
På Jönköpingsvägen och Götavägen har vi öppet 05.00-22.00 årets alla dagar! Vill du se hur vi har öppet i receptionen så ser du det här på hemsidan under öppettider. 

Hur gör man när receptionen är obemannad?
Vid obemannade tider så har endast betalande medlemmar tillgång till våra lokaler. Under dessa tider är det kameraövervakat. Det är inte tillåtet att släppa in icke medlemmar eller att ta med sig barn. Icke medlemmar och gäster är välkomna att besöka oss under receptionens öppettider. 

 Hygienen? 
När vi har tränat klart så torkar vi av maskinen vi använt och hänger tillbaka vikter och handtag på sina platser. Flaskor med bakteriedödande medel finns nere i gymmet. På grund av allergier är det inte tillåtet att bära för mycket parfym nere i gymmet eller inne i salarna.

Vad finns det för regler i gymmet?
Vi är rädda om vårt golv och därför är det inte tillåtet att släppa vikter och hantlar på golvet eller byta plats på maskiner och bänkar. Det är heller inte tillåtet att använda talk i maskinerna eller bland vikterna. Tänk på att alltid visa hänsyn mot andra som också tränar i gymmet.