Vad får jag tillgång till som medlem?
Som medlem på vår stora klubb på Jönköpingsvägen  har du obegränsad tillgång till hela vårt utbud, allt vår gruppträning och gymmet, samt tillgång till vårt lilla gym på Götavägen.
Som medlem på vår lilla klubb på Götavägen ingår endast denna anläggning och då ingen gruppträning.

Måste jag boka mig på gruppklasser?
För att säkert får en plats på våra gruppträningsklasser rekommenderar vi att du alltid bokar dig, men det går även bra att droppa in i mån av plats.

När kan jag boka gruppklasser?
Våra klasser släpps alltid kl 07.00 2 dagar innan klasstart.

Hur bokar jag mig på gruppklasser?
Du bokar enklast gruppklasser genom vår app, Apladalens Sportcenter, som du finner i appstore eller i play butiken. Det går också bra att boka här via vår hemsida eller att ringa oss på 0370-10336.
För att boka en klass loggar du in med din e-postadress som du angav till oss vid inskrivningen samt lösenordet är dina 6 första siffror i ditt personnumret. Tex Användarnamn: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., lösenord 54321-0000

Vad gör jag om jag inte kan delta på en bokad gruppklass?
Kan du inte delta på en inbokad gruppaktivitet så behöver du avboka dig senast 2 timmar innan klassen startar, via appen eller på vår hemsida. Vid senare avbokning ring ner till receptionen på 0370-10336.

Vad händer om jag inte avbokar en gruppklass?
Dyker man inte upp på bokad klass eller missar att boka av sig spärrar vi kortet efter 3 missade aktiviteter. Kortet kan låsas upp igen mot en avgift på 50:- som betalas i receptionen.

Hur stämplar jag in på klubben när jag kommer och tränar?
Vid receptionen finns en kortläsare. Varje gång du kommer och tränar, gym eller gruppträning, stämplar du alltid in dig i receptionen med ditt passerkort.
Är du bokad på en av vår gruppträningsklasser stämplas du även in att du har anlänt till kalssen.
När du ska gå på en gruppträningsklass måste du checka in dig senast 5 min före klassens start annars släpps platsen till väntande kund.
Kommer du vid en tid då vi har stängt i receptionen så öppnar du ytterdörren med ditt passerkort i läsaren ute vid dörren. Stämpla även in som vanligt i korläsaren vid receptionen.

Är det tillåtet att komma sent till en gruppklass?
När en klass har startat är det inte tillåtet att gå in i salen. Detta för att det stör den andra deltagarna samt instruktören. 

När har vi öppet?
På Jönköpingsvägen och Götavägen har vi öppet 05.00-22.00 årets alla dagar! Vill du se hur vi har öppet i receptionen så ser du det här på hemsidan under öppettider. 

Hur gör man när receptionen är obemannad?
Vid obemannade tider så har endast betalande medlemmar tillgång till våra lokaler. Under dessa tider är det kameraövervakat. Det är inte tillåtet att släppa in icke medlemmar eller att ta med sig barn. Icke medlemmar och gäster är välkomna att besöka oss under receptionens öppettider. 

Hygienen? 
När vi har tränat klart så torkar vi av maskinen eller redskapen vi använt och hänger tillbaka vikter och handtag på sina platser. Flaskor med bakteriedödande medel finns nere i gymmet. På grund av allergier är det inte tillåtet att bära för mycket parfym nere i gymmet eller inne i salarna.

Vad finns det för regler i gymmet?
Vi är rädda om vårt golv och därför är det inte tillåtet att släppa vikter och hantlar på golvet eller byta plats på maskiner och bänkar. Det är heller inte tillåtet att använda talk i maskinerna eller bland vikterna. Tänk på att alltid visa hänsyn mot andra som också tränar i gymmet. Vill du ha instruktion eller hjälp med träningsupplägg, prata med oss i receptionen.

Får jag ta med min väska och kläder in i gymmet eller i salarna?
Träningsväskor och ytterkläder lämnas i omklädningsrummen eller låses in i våra skåp. Det är inte tillåtet att ta med väskor eller jackor in i salarna eller i gymmet. 

Kan jag gästträna på andra klubbar i Sverige? Och vad är KlubbSverige?
Vi är medlemmar i nätverket KlubbSverige, där du som är medlem hos oss har möjlighet att träna som gäst på över 200 anläggningar i hela Sverige. Vill du ha mer information går du in på www.ksmobil.se

Finns det någon åldersgräns för att träna hos er?
Det året man fyller 16 är man välkommen att börja träna här hos oss. Vi är ett barnfritt gym och barn är inte tillåtet att vistas i våra lokaler.

Kan jag bjuda med en vän för att prova-på?
Självlart kan du det! Du som medlem hos oss har möjlighet att bjuda med dina vänner att prova oss helt utan kostnad. Prata med oss i receptionen så hjälper vi er smidigt. 

Vad gäller för Autogiroavtal?
För dig som tecknat ett av våra autogiro abonnemang kommer träningsavgiften att dras från ditt registrerade konto varje månad. Om du inte lämnar kontonummer eller om vi får in fel uppgifter så kommer du att få en faktura hem. Vi tar då en fakturaavfigt på 25 kr. Tecknar du dig på 6, 12 eller 24 månaders träning så är du skyldig att betala avgiften under den avtalade tiden. Efter att avtalad bindningstid gått ut så kommer ditt träningskort att fortsätta löpa på för samma månadskostnad, fast utan bindningstid. Du som kund måste alltid aktivt säga upp ditt träningskort via mail för att det ska upphöra. Vi avslutar inga autogiroabonnemang om ingen uppsägning görs.

Har jag någon uppsägningstid på mitt träningskort?
Uppsägningstid för samtliga autogiro abonnemang är alltid 1 månad. Det innebär att när vi har registrerat din uppsägning så kommer en sista dragning att ske innan abonnemanget avslutas hos oss. Vi registrerar endast uppsägningar skriftligt i receptionen eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Kontrollera alltid att du har fått en bekräftelse på din uppsägning via mail för att undvika fel eller missförstånd.

Kan jag avsluta mitt abonnemang fast att jag har bindningstid kvar?
Enda gången vi kan avsluta träningskort i förtid är om du ska flytta från Värnamo. Vi kräver då ett gilltigt flyttintyg med datum för flytt. Utöver avslutar vi inga bindningstider i förväg.

Kan jag frysa mitt träningskort om jag inte vill träna?
Vi kan endast frysa träningskort på grund av graviditet eller vid uppvisande av sjukintyg.
Vi kan även i vissa fall frysa träningskort om du ska studera på annan ort eller göra en längre resa (minst 3 månader lång resa). För detta kräver vi då intyg som kan bevisa studier eller längre resa.

Hur länge kan jag frysa mitt medlemsskap?
Vid graviditet, sjukdom, studier eller längre resa kan vi endast frysa träningskortet i minst 1 månad och max 6 månader.
För eventuell förlängning av frysningsperiorden behöver vi få in ett nytt intyg.