Francis de Vries Färg
Namn: Francis de Vries
Vad jag gör på ASC: På ASC försöka jag att ge alla värde och lust att tränar genom grupp pass! Jag ge passen som Cirkel, Mage-Rygg & Rörlighet. Fokus ligger på förbättringar av vardags rörelse (som bättre hållning & övningar som bygga upp styrka för livsaktivitat) plus att ha det kul! Det är oftast mycket snack och skämt på pass. Och jag ge LEVA passen som är jätteroligt :D
När jag inte är på gymmet: Jag och min flickvän Lisa gör oftast ut i naturen. Tältar, vandring, badning och så vidare! Plus jag spelar fotboll för IFK Värnamo och plugga till min Masters i Hälsovetenskap.
Det bästa med ASC: Den stämning i gymmet och fika rummet, utan tveksamhet! Vi har något speciellt här som jag ha inte sett i många andra gym. Alla är trevliga och positiv, och är alltid där för dig att prata med. Att tränar är mycket mer än att röra sig fysiskt, det gäller också att ha det roligt med andra människor och känna anslutning till något större än ditt själv! Det tror jag vi har skapat här på ASC :)
Detta visste ni inte om mig: Det jag är den första i min familj som är född i Nya Zeeland - båda mina föräldrar är Europeiska (Schweiz och Holland).
Detta är det viktigaste för mig att ha i kylen: Råvaror av alla sorten. Framför allt kött eller fisk, ägg och grönsaker. Tyvärr är jag inte 100% Svensk så det finns inte så oftast mjölk eller fil (men vi jobbar på det!). Och kaffe är såklart viktig men om detta är i kylen få jag inte göra den för Lisa på morgonen.. Så den finns inte i kylen heller haha