Otränad hemsidan

Missa inte att vara med i vårt succé koncept Otränad!

Anmälningsformulär finns längst ner på sidan

Otränad är ett 8-veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra som är på samma nivå. Här är ingen bättre eller sämre än någon annan och all träning är helt prestigelös där du tränar fullt ut efter dina förutsättningar!

Träningen under veckornas gång kommer att variera med allt ifrån styrka, till kondition och rörlighet. De första veckorna börjar vi väldigt försiktigt för att sedan trappa upp träningen sakta men säkert. Fokus är att träningen skall vara rolig och vårt mål är att du efter kursens gång har funnit träningsglädjen, byggt upp ditt självförtroende gällande träning samt fått in en vana till att fortsätta på egen hand efter kursens slut. Vi tränar tillsammans 1 gång i veckan och varje träningstillfälle är 45 min. För dig som vill träna 1-2 gånger till i veckan har möjlighet att testa på vår ordinarie gruppträning under kursens gång.

Utöver träningarna ingår en första träff tillsammans med vår coach Agnes, som också är utbildad Personlig Tränare, för att lägga upp en indivuduell träningsplan för kursen samt det finns möjlighet att ställa frågor ang kost och övrig hälsa mm. Här finns även möjlighet att göra en Tanitavägning (frivilligt) där vi kommer kunna se hur mycket fett, vatten och muskler som sitter på kroppen och hur det är fördelar. Efter sista träningstillfället ingår en återträff för att följa upp samt diskutera och lägga upp en fortsatt träningsplan efter kursens slut.

Vill du eller någon du känner vara med i nästa omgång av Otränad?
Start: v.43 - Anmälan är öppen!

Välj vilken dag och tid du önskar gå:
Måndagar 09.00
Måndagar 16.15
Tisdagar 16.30 
Onsdagar 18.30
Fredagar 10.30 (anpassad grupp för dig 65+)

Fortsättningsgrupp - Må bra gruppen
Onsdagar 17.30

Det går bra att gå steg 1 och steg 2 hur många gånger man vill!
OBS! Max 10 deltagare per grupp
Pris: 1900:-

Vid intresseanmälan, sänd in personuppgifter nedan så återkommer vi med mer information. Anmälan är inte bindande. 

Vet du redan nu att du vill vara med? Skriv då med vilken grupp du önskar gå så återkommer vi om du fått en plats. 

Vid intresse kontakta oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0370-10336