toning

Bodytoning är klassen för dig som vill stärka upp hela kroppen på 45 min. Här använder vi redskap som hantlar, gummiband och egen kroppsvikt för att träna armarna, benen, rumpan, låren, axlar mm. Klassen passar perfekt för dig som vill stärka upp kroppen med roliga övningar men som inte vill ha allt för mycket flås och puls.

p dF9P8g.jpeg

Vem har inte användning och nytta av en stark mage och rygg? En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen och du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform.

 eller725 pix pump 45 min

BodyPump 45 min eller 30 min är en kortare Bodypump klass som passar för dig som har lite ont om tid eller för dig som aldrig gått på Pump tidigare och vill börja igång på en lite lättare nivå.

trx 3293471 1920

Träna hela kroppen med hjälp av TRX-band! I passet används din egen kroppsvikt för att skapa motstånd. Ett funktionellt pass för både nybörjare och erfarna motionärer.

Träna styrka, flexibilitet, balans och uthållighet i funktionella övningar med hjälp av ett TRX-band som redskap. Här använder du din egen kroppsvikt för att skapa motstånd när du tränar och har därmed möjlighet att justera motståndet för att anpassa till ditt fysiska tillstånd. 

MLR 725

Mage, Lår och rumpa får sig en omgång i detta styrkebaserade passet. Ett kanonpass för att stärka kroppen samt bygga upp bålstabiliteten.

725 pin bump

BODYPUMP® är styrkeklassen som har gjort succé på gym över hela världen!
Detta är en komplett träningsform som låter dig träna hela kroppen på 60 min med hjälp av en skivstång och lösa vikter.
Tack vare upplägget är det enkelt för både nybörjare och avancerade att få maximalt resultat på minimal tid.

Varje kvartal byts passet ut mot nya övningar och ny musik.