dTvWNpow

FortGjort Step Styrka bjuder på effektiv intervallträning som ger både styrka och kondition.
Enkla och roliga steg på en steplåda varvas med styrkeövningar med fokus på ben och säte. Längatr du efter starka ben, rumpa och bättre flås, här har du din grej!

jpeg

LES MILLS SPRINT™ är inget vanligt cykelpass utan en tuff 30 minuters HIIT-träning. Klassen är uppbyggd på intervaller med hjälp av cykeln som redskap där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta sig innan du återupprepar intervallen. Intensiteten kan du på ett enkelt sätt justera utifrån din träningsnivå vilket innebär att du ständigt utmanar dig själv utifrån dina egna förutsättningar. 

OBS! Denna klass gästar på det ordinarie schemat denna termin lite då och då.

High Res 11725JPG

Ett lite tuffare spinningklass på 60 min. Klassen kan innehålla både intervallträning och backträning.

Anpassat för den vane spinningutövaren.

High Res 725JPG

Det här är en spinningklass på 45 min. Klassen förbättrar din kondition och kan innehålla viss intervallträning. Spinning passar för dig som vill förbättra din kondition och uthållighet. Klassen passar både för nybörjare och vana spinningdeltagare.

 Activio

ACTIVIO SPINNING är en enkel och effektiv klass för dig som vill träna pulsstyrd träning individuellt och anonymt. Innan klassens start har du möjlighet att låna en pulsklocka i receptionen för att sen kunna följa din puls under hela passet med hjälp av klockorna på väggen.
Passet är uppbyggt för att träna din puls i alla stadier och instruktören lägger mycket fokus på att prata känsla och hur du ska hitta rätt pulsnivå i de olika zonerna.

Activios pulssystem passar alla, såväl nybörjare som mer erfarna deltagare.

High Resll725JPG

Spinning 30 min är en lite kortare spinningklsass men med fler intervaller, just för att vi ska få ut så mycker som möjligt på effectivi tid.