Dans aZafro 2

Dansa Zafro är en dansklass fylld med glädje, humor och positiva känslor. Med bekväma och kreativa danssteg hänger du enkelt med under 25 minuter och slutar när det är som bäst. I Dansa Zafro möts FortGjorts två favoritdanspass, Dansa Zamba och Dansa Afro. Denna kombination är oslagbar och ger så mycket dansunderhållning och energi, det går inte att stå still. Har du funderat på att börja dansa eller har svårt att välja är detta dansklassen för dig - hundra procent danskärlek utlovas. I vår värld stavas dansglädje Dansa Zafro, välkommen du också.

zumba keyart

Ta fram latinorytmerna för vi har Zumba i stan!
Låt dig fångas av musiken, rörelserna och glädjen! Zumba är ett fantastiskt träningspass där vi dansar enkla steg till härlig musik! Latinoamerikanska rytmer och rörelseglädje karakteriserar detta heta danspass!

shbam2

Passet för dig som älskar dans! Något mer utmanande dansklass och passar dig som har testat en dansklass förut.

Aerobic Dance är den ultimata träningsformen för dig som söker ett roligt och effektivt sätt att träna både din kondition och koordination! Vi sätter ihop steg, snurrar och hopp till en rolig, dansant och utmanande danskoreografi.

På Aerobic Dance har instruktören fria tyglar att bestämma koreografin själv och detta är verkligen nattklubbskänsla – fast på gymmet.

 

bfed04fd db97 4093 9670 513f50f6f123 c30849ec

Stepintervall är en klass där vi blandar klassisk step-up med styrka. En härlig mix där vi får upp pulsen ordentligt i step-delarna och där vi får jobba på styrkan och alla muskelgrupperna under styrkedelarna. En perfekt klass för dig som vill öva upp både konditionen och bli starkare på ett roligt sätt! 

rPHmwTqM 1

FortGjort Dansa Zamba är otroligt medryckande, det går liksom inte att stå still till de latinamerikanska rytmerna. Musiken förflyttar dig till varmare breddgrader och det är fritt fram att släppa loss höfterna. Dansa Zamba är en träningsstund fylld av glädje och energi!