zumba keyart

Ta fram latinorytmerna för vi har Zumba i stan!
Låt dig fångas av musiken, rörelserna och glädjen! Zumba är ett fantastiskt träningspass där vi dansar enkla steg till härlig musik! Latinoamerikanska rytmer och rörelseglädje karakteriserar detta heta danspass!

bfed04fd db97 4093 9670 513f50f6f123 c30849ec

Stepintervall är en klass där vi blandar klassisk step-up med styrka. En härlig mix där vi får upp pulsen ordentligt i step-delarna och där vi får jobba på styrkan och alla muskelgrupperna under styrkedelarna. En perfekt klass för dig som vill öva upp både konditionen och bli starkare på ett roligt sätt! 

y3l1IA0AI Fortgjort Dansa Afro får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans och musik, i moderna tappning.
Massor av träning och en enorm rörelseglädje symboliserar Dansa Afro. Här finns inga rätt eller fel - blunda och njut!

shbam2

Passet för dig som älskar dans! Något mer utmanande dansklass och passar dig som har testat en dansklass förut.

Aerobic Dance är den ultimata träningsformen för dig som söker ett roligt och effektivt sätt att träna både din kondition och koordination! Vi sätter ihop steg, snurrar och hopp till en rolig, dansant och utmanande danskoreografi.

På Aerobic Dance har instruktören fria tyglar att bestämma koreografin själv och detta är verkligen nattklubbskänsla – fast på gymmet.

 

L1 OUWMA

FortGjort Pulsjympa är ett fantastiskt roligt och svettigt sätt att öka eller bibehålla konditionen på. Dessutom får du även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna. PulsJumpa har en släng av enkla aerobic- övningar och är lika enkelt som traditionell gympa med en kreativ touch.
Gillar du träning med mycket fart så har du hittat rätt!