OGk6RI7I

FortGjort Yoga Avspänning är en yogaklass på 25 min där du stannar i alla ställningar en längre stund för att uppnå en avspänning både muskelärt och mentalt. Denna klass är som medicin för kroppens mest anspända muskler och samtidigt ger den utrymme för mental avkoppling. Vi befinner oss liggande eller sittande genom hela klassen och vi har hämtat inspiration av Yin Yogan.

C9y UfxcI FortGjort Yoga flöde har du 2 härliga serier av enkla övningar och positioner. Övningarna och positionerna är inspirerade av olika former av yoga och skapar en skön energi i kroppen och höjer pulsen. En värme uppstår som bland annat mjukar upp kroppen och släpper spänningar. Det här är för dig som vill ha en välgörande och pulshöjande yoga. Alla som vill yoga, kan yoga! Klassen är 25 min lång.

Yogaa

Yoga Soft är en mjuk yogaklass på 60 min som passar dig som vill ha lite värme, avslappning och återhämtning. Det krävs inga förkunskaper och kalssen passar lika väl nybörjaren som den lite mer vana yogautövaren. Klassen börjar med att landa i rummet och sakta väcka kroppen igenom lätta övningar, vi övergår sedan till ett mjukt flow av solhälsningar med olika tillägg. Sista momentet är nedvarvning och avslappning. 

FZLRr4SA

Rörlighetsträning bygger på att vi varvar dynamiska/funktionella rörelseserier,där fokus ligger på naturliga rörelser i kroppen, med traditionella stretchövningar. FortGjort rörlighet är din bästa vän om du behöver öka eller bibehålla din rörlighet eller smidighet! Klassen är 25 min lång.

yoga 3053487 1280

Pilates är en lugnare klass som går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet. Klassen passar dig som vill öka din rörlighet och uthållighet samt tycker om att träna i ett lite lugnare tempo.

Några av pilatesträningens främsta fördelar:
- Säker och effektiv träning
- Stärker kroppens djupt liggande muskler
- Balanserar styrka och smidiget
- Förbättrar balans. koordination och cirkulation
- Förbättrar hållningen