people 2557536 1280

Tribalyoga är en lättare forma av yoga där vi genom ett antal sekvenser jobbar i ett ständigt flöde mellan olika positioner. En modern yogaform som passar dig som vill kompletera din övriga träning med en passande yogaform. Klassen passar dessutom utmärkt för dig som aldrig har provat på yoga tidigare.

yoga 2959226 1280

Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Ordet vinysasa innebär just flöde och denna form är en av mest förekommande stilarna idag. Det finns många olika varianter av vinyasayogaklasser som passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.

6Dn9CRxA 1

Pilates är en lugnare klass som går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet. Klassen passar dig som vill öka din rörlighet och uthållighet samt tycker om att träna i ett lite lugnare tempo.

Några av pilatesträningens främsta fördelar:
- Säker och effektiv träning
- Stärker kroppens djupt liggande muskler
- Balanserar styrka och smidiget
- Förbättrar balans. koordination och cirkulation
- Förbättrar hållningen

FZLRr4SA

Rörlighetsträning bygger på att vi varvar dynamiska/funktionella rörelseserier,där fokus ligger på naturliga rörelser i kroppen, med traditionella stretchövningar. FortGjort rörlighet är din bästa vän om du behöver öka eller bibehålla din rörlighet eller smidighet! Klassen är 25 min lång.