bodybalance 960x480

BODYBALANCE® är en blandning av yoga, tai chi och pilates.  Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

people 2557536 1280

Tribalyoga är en lättare forma av yoga där vi genom ett antal sekvenser jobbar i ett ständigt flöde mellan olika positioner. En modern yogaform som passar dig som vill kompletera din övriga träning med en passande yogaform. Klassen passar dessutom utmärkt för dig som aldrig har provat på yoga tidigare.

people 2573216 1280

Yoga - Rygg & stress, är en Yogaklass där vi fokuserar på att stretcha och strärka upp ländrygg och bröstrygg samtidigt som vi varvar ner och landar på mattan. Klassen är anpassar så att alla kan vara med, nybörjare som van yoga utövare och efter klassen kommer du att lämna salen med ett inre lugn.

yoga 2959226 1280

Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Ordet vinysasa innebär just flöde och denna form är en av mest förekommande stilarna idag. Det finns många olika varianter av vinyasayogaklasser som passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.

yoga 3053487 1280

Pilates är en lugnare klass som går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet. Klassen passar dig som vill öka din rörlighet och uthållighet samt tycker om att träna i ett lite lugnare tempo.

Några av pilatesträningens främsta fördelar:
- Säker och effektiv träning
- Stärker kroppens djupt liggande muskler
- Balanserar styrka och smidiget
- Förbättrar balans. koordination och cirkulation
- Förbättrar hållningen

FZLRr4SA

Rörlighetsträning bygger på att vi varvar dynamiska/funktionella rörelseserier,där fokus ligger på naturliga rörelser i kroppen, med traditionella stretchövningar. FortGjort rörlighet är din bästa vän om du behöver öka eller bibehålla din rörlighet eller smidighet! Klassen är 25 min lång.