v9yU9kqQ.jpeg

Multiträning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång.
En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Där efter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäkla anamma!

HIIT725

HIIT står för High Intensity Interval Training där vi jobbar i olika block med varierande intervaller av styrka och kondition.
HIIT är en träningsform som passar alla och man kör helt och hållet efter sitt eget tempo och med eget val av vikter.

tabata

Tabata är en form av högintensiv intervallträningdär du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid, ofta 4 min.

Stength

Les Mills GRIT™ series är designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Les Mills GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet.