com.intrepia.luma 4

Under vår cirkelträningsklass kommer du att får träna hela kroppen i 18 olika stationer. I varannan station finns en träningsmaskin (Easyline maskiner) som går på luftmotstånd. I dessa får du träning för hela kroppen och går igenom alla stora muskelgrupper. I de 9 mellanstationerna kan övningarna variera mellan kondition, styrka och koordination. Klassen håller på i 30 min och under denna tiden hinner vi 2 varv i cirkeln. Cirkel är en av våra lättaste klasser att börja med om man är ny på träning och våra instruktörer hjälper alltid till med alternativa övningar om man har skador eller inte kan utföra vissa stationer.

com.intrepia.luma 6

Cirkel 45 min är likadan som vår Cirkel 30 minuter, skillnaden är endast att under 45 min hinner vi tre varv i cirkeln istället för två.

easyline

EASY LINE cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på, som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt 30 minuters pass i grupp med inspirerande instruktör. Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning i stilfulla maskiner.

Förbered dig på en träningsupplevelse där du lämnar rummet med ett leende på läpparna och en svettig panna.