1. Mamma Barn - Klassen för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen efter graviditeten. För information se nedan.
2. ToppForm - Under 4 veckor vässar vi formen efter dina mål tillsammans med vår Personliga Tränare Agnes! För mer inforamtion se nedan.

hej

 Mamma-Barn träning

Välkomna på vår mamma-barn träning - Klassen för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen efter graviditeten.

Under klasserna kommer vi att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Vi kommer även använda oss av olika redskap under klasserna alternativt barnet som vikt i vissa övningar.

Träningens fokus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som efter din efterkontroll.

Var: Jönköpingsvägen 41c
När: Onsdagar 10.00-10.45
Pris: 690:- för 10-klipp. Gilltigt 6 månader.
Drop-in 100:-/gång
För medlemmar på Apladalens Sportcenter ingår klassen i ditt medlemsskap.

Vi startar igång första klassen v.35 och kör på ända fram till nyår. Det går jätte bra att starta igång och hoppa med när som helst under terminen gång då vi kör allt på basic nivå.

Vid intresse skicka oss en anmälan med namn, personnummer och telefon till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta oss på 0370-10336.

Välkommen!

 

TOPPFORM

Under 4 veckor vässar vi formen efter dina mål tillsammans med vår Personliga Tränare Agnes!
Kanske vill du bygga muskelmassa, minska i midjemåttet eller komma igång med tränigen. Oavsett dina mål individanpassar vi upplägget för dig under dessa veckor.
Kursen innefattar 2 träningstillfällen i veckan i Saml groups och 3 träningstillfällen individuellt efter instruktioner varje vecka. Du får även ett individanpassat kostschema satt efter dina mål med kursen.

Start: Första kursstart är v.38 samt andra v.42
Dagar: Onsdagar och söndagar kl 17.45
Pris: 1995:-

För anmälan eller frågor, skicka ett mail till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

67701028 2408145052732083 7225758395020607488 n

 

FortGjort Träning Vår träning slutar alltid när den är som bäst 

Välkommen till FortGjort Träning!

FortGjort träning är en ny typ av gruppträning som du troligtvis aldrig har stött på innan!
Här slopar vi alla gamla fördomar om att träning måste vara perfekt eller att träning bara är till för de som redan är tränade. På våra FortGjort klasser är ALLA välkomna! Här fokuserar vi på att ha ROLIGT när vi tränar, sen om det blir lite fel i en snurr eller en situps, det gör inget! Huvudsaken är att vi rör på oss och att vi har kul, det är då träningen blir som bäst! 

Varför FortGjort Träning?

FortGjort Träning är skapat för att anpassa och attrahera den stora målgruppen – de personer som har liten, ingen eller dålig träningserfarenhet, eller som helt enkelt inte får tid och möjlighet att skapa en regelbundenhet i sin träning.  Närmare 80 procent av befolkningen kan räknas till denna målgrupp. För att nå denna stora målgrupp har FortGjort Träning skapats på grunden av 5 viktiga byggstenar.

Tid är den största anledningen till att människor inte tränar regelbundet. FortGjort Träning är för dig som vill ha tid att träna då alla våra gruppträningsaktiviteter endast är 25 minuter.

Variation är viktigt för din motivation och för att du ska få effekt av din träning. Vi på Apladalens Sportcenter kommer i vår att erbjuda 6 olika FortGjort klasser - BoxMix, Dansa Afro, Dansa Zamba, Rörlighetsträning, Multiträning, Mage Rygg och Bål & Balans 

Enkelhet är A och O för att du ska få valuta för din träning. Alla gruppträningsaktiviteter är enkelt uppbyggda för att du ska få mycket träning på kort tid.

Glädje gör att du vill ha mer. Med FortGjort Träning slutar du när det är som roligast.

Användarvänligt för alla. Gruppträningsaktiviteterna i FortGjort Träning är förkoreograferade vilket ger inspiratören möjlighet att lägga fokus på det som är viktigast: deltagarna. Alla övningar och rörelser går att nivåanpassa vilket gör att varje deltagare kan arbete utefter sin individuella förmåga.

Är du intresserad av att prova på FortGjort? Sänd oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med rubriken "Jag vill testa FortGjort" så bjuder vi på en gratis prova på - Och är du osäker på vad som passar dig så hjälper vi dig med tips på vilka klasser du kan börja med.

Våra FortGjort klasser:

FortGjort Träning Box Mix 1200x628px

 FortGjort Träning Dansa Afro 1200x628px

FortGjort Träning Rörlighetsträning 1200x628px

v9yU9kqQ.jpeg

p dF9P8g.jpeg

pgZE1u8l.jpeg5AFApv6w6Dn9CRxA 1

Jönköpingsvägen 41C
331 34 Värnamo
Telefon: 0370-103 36
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vad får jag tillgång till som medlem?
Som medlem på vår stora klubb på Jönköpingsvägen  har du obegränsad tillgång till hela vårt utbud, allt vår gruppträning och gymmet, samt tillgång till vårt lilla gym på Götavägen.
Som medlem på vår lilla klubb på Götavägen ingår endast denna anläggning och då ingen gruppträning.

Måste jag boka mig på gruppklasser?
För att säkert får en plats på våra gruppträningsklasser rekommenderar vi att du alltid bokar dig, men det går även bra att droppa in i mån av plats.

När kan jag boka gruppklasser?
Våra klasser släpps alltid kl 00.00 2 dagar innan klasstart.

Hur bokar jag mig på gruppklasser?
Du bokar enklast gruppklasser genom vår app, Apladalens Sportcenter, som du finner i appstore eller i play butiken. Det går också bra att boka här via vår hemsida eller att ringa oss på 0370-10336.
För att boka en klass loggar du in med din e-postadress som du angav till oss vid inskrivningen samt lösenordet är dina 6 första siffror i ditt personnumret. Tex Användarnamn: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., lösenord 54321-0000

Vad gör jag om jag inte kan delta på en bokad gruppklass?
Kan du inte delta på en inbokad gruppaktivitet så behöver du avboka dig senast 1 timme innan klassen startar, via appen eller på vår hemsida. Vid senare avbokning ring ner till receptionen på 0370-10336.

Vad händer om jag inte avbokar en gruppklass?
Dyker man inte upp på bokad klass eller missar att boka av sig spärrar vi kortet efter 3 missade aktiviteter. Kortet kan låsas upp igen mot en avgift på 50:- som betalas i receptionen.

Hur stämplar jag in på klubben när jag kommer och tränar?
Vid receptionen finns en kortläsare. Varje gång du kommer och tränar, gym eller gruppträning, stämplar du alltid in dig i receptionen med ditt passerkort.
Är du bokad på en av vår gruppträningsklasser stämplas du även in att du har anlänt till kalssen.
När du ska gå på en gruppträningsklass måste du checka in dig senast 5 min före klassens start annars släpps platsen till väntande kund.
Kommer du vid en tid då vi har stängt i receptionen så öppnar du ytterdörren med ditt passerkort i läsaren ute vid dörren. Stämpla även in som vanligt i korläsaren vid receptionen.

Är det tillåtet att komma sent till en gruppklass?
När en klass har startat är det inte tillåtet att gå in i salen. Detta för att det stör den andra deltagarna samt instruktören. 

När har vi öppet?
På Jönköpingsvägen och Götavägen har vi öppet 05.00-22.00 årets alla dagar! Vill du se hur vi har öppet i receptionen så ser du det här på hemsidan under öppettider. 

Hur gör man när receptionen är obemannad?
Vid obemannade tider så har endast betalande medlemmar tillgång till våra lokaler. Under dessa tider är det kameraövervakat. Det är inte tillåtet att släppa in icke medlemmar eller att ta med sig barn. Icke medlemmar och gäster är välkomna att besöka oss under receptionens öppettider. 

 Hygienen? 
När vi har tränat klart så torkar vi av maskinen vi använt och hänger tillbaka vikter och handtag på sina platser. Flaskor med bakteriedödande medel finns nere i gymmet. På grund av allergier är det inte tillåtet att bära för mycket parfym nere i gymmet eller inne i salarna.

Vad finns det för regler i gymmet?
Vi är rädda om vårt golv och därför är det inte tillåtet att släppa vikter och hantlar på golvet eller byta plats på maskiner och bänkar. Det är heller inte tillåtet att använda talk i maskinerna eller bland vikterna. Tänk på att alltid visa hänsyn mot andra som också tränar i gymmet. Vill du ha instruktion eller hjälp med träningsupplägg, prata med oss i receptionen.

Får jag ta med min väska och kläder in i gymmet eller i salarna?
Träningsväskor och ytterkläder lämnas i omklädningsrummen eller låses in i våra skåp. Det är inte tillåtet att ta med väskor eller jackor in i salarna eller i gymmet. 

Kan jag gästträna på andra klubbar i Sverige? Och vad är KlubbSverige?
Vi är medlemmar i nätverket KlubbSverige, där du som är medlem hos oss har möjlighet att träna som gäst på över 200 anläggningar i hela Sverige. Vill du ha mer information går du in på www.ksmobil.se

Finns det någon åldersgräns för att träna hos er?
Det året man fyller 16 är man välkommen att börja träna här hos oss. Vi är ett barnfritt gym och barn är inte tillåtet att vistas i våra lokaler.

Kan jag bjuda med en vän för att prova-på?
Självlart kan du det! Du som medlem hos oss har möjlighet att bjuda med dina vänner att prova oss helt utan kostnad. Prata med oss i receptionen så hjälper vi er smidigt. 

Vad gäller för Autogiroavtal?
För dig som tecknat ett av våra autogiro abonnemang kommer träningsavgiften att dras från ditt registrerade konto varje månad. Om du inte lämnar kontonummer eller om vi får in fel uppgifter så kommer du att få en faktura hem. Vi tar då en fakturaavfigt på 25 kr. Tecknar du dig på 6, 12 eller 24 månaders träning så är du skyldig att betala avgiften under den avtalade tiden. Efter att avtalad bindningstid gått ut så kommer ditt träningskort att fortsätta löpa på för samma månadskostnad, fast utan bindningstid. Du som kund måste alltid aktivt säga upp ditt träningskort för att det ska upphöra. Vi avslutar inga autogiroabonnemang om ingen uppsägning görs.

Har jag någon uppsägningstid på mitt träningskort?
Uppsägningstid för samtliga autogiro abonnemang är alltid 1 månad. Det innebär att när vi har registrerat din uppsägning så kommer en sista dragning att ske innan abonnemanget avslutas hos oss. Vi registrerar endast uppsägningar skriftligt i receptionen eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Kontrollera alltid att du har fått en bekräftelse på din uppsägning via mail för att undvika fel eller missförstånd.

Kan jag avsluta mitt abonnemang fast att jag har bindningstid kvar?
Enda gången vi kan avsluta träningskort i förtid är om du ska flytta från Värnamo. Vi kräver då ett gilltigt flyttintyg med datum för flytt. Utöver avslutar vi inga bindningstider i förväg.

Kan jag frysa mitt träningskort om jag inte vill träna?
Vi kan endast frysa träningskort på grund av graviditet eller vid uppvisande av sjukintyg.
Vi kan även i vissa fall frysa träningskort om du ska studera på annan ort eller göra en längre resa (minst 3 månader lång resa). För detta kräver vi då intyg som kan bevisa studier eller längre resa.

Hur länge kan jag frysa mitt medlemmsakp?
Vid graviditet, sjukdom, studier eller längre resa kan vi endast frysa träningskortet max 6 månader.
För eventuell förlängning av frysningsperiorden behöver vi få in ett nytt intyg.


 

Måndag

Dagens pass:

GlobalYoga:
07:00 - 08:00

Styrkegympa:
08:30 - 09:30

Styrkegympa:
09:30 - 10:30

BODYPUMP®:
12:00 - 13:00

BODYPUMP®:
16:30 - 17:30

Cykel:
17:15 - 18:00

Easy Line:
17:30 - 18:15

BODYSTEP®:
17:30 - 18:30

BODYBALANCE®:
17:30 - 18:30

RPM®:
18:15 - 19:15

CrossTraining:
18:15 - 19:30

BODYJAM®:
18:30 - 19:30

GlobalYoga:
19:00 - 20:00

CXWORX™:
19:30 - 20:00

GRIT Strength:
19:30 - 20:00

Se hela schemat

Tisdag

Dagens pass:

GlobalYoga:
07:00 - 08:00

Styrkegympa:
08:30 - 09:30

Styrkegympa:
09:30 - 10:30

BODYPUMP®:
12:00 - 13:00

BODYPUMP®:
16:30 - 17:30

Cykel:
17:15 - 18:00

Easy Line:
17:30 - 18:15

BODYSTEP®:
17:30 - 18:30

BODYBALANCE®:
17:30 - 18:30

RPM®:
18:15 - 19:15

CrossTraining:
18:15 - 19:30

BODYJAM®:
18:30 - 19:30

GlobalYoga:
19:00 - 20:00

CXWORX™:
19:30 - 20:00

GRIT Strength:
19:30 - 20:00

Se hela schemat

Onsdag

Dagens pass:

GlobalYoga:
07:00 - 08:00

Styrkegympa:
08:30 - 09:30

Styrkegympa:
09:30 - 10:30

BODYPUMP®:
12:00 - 13:00

BODYPUMP®:
16:30 - 17:30

Cykel:
17:15 - 18:00

Easy Line:
17:30 - 18:15

BODYSTEP®:
17:30 - 18:30

BODYBALANCE®:
17:30 - 18:30

RPM®:
18:15 - 19:15

CrossTraining:
18:15 - 19:30

BODYJAM®:
18:30 - 19:30

GlobalYoga:
19:00 - 20:00

CXWORX™:
19:30 - 20:00

GRIT Strength:
19:30 - 20:00

Se hela schemat

Torsdag

Dagens pass:

GlobalYoga:
07:00 - 08:00

Styrkegympa:
08:30 - 09:30

Styrkegympa:
09:30 - 10:30

BODYPUMP®:
12:00 - 13:00

BODYPUMP®:
16:30 - 17:30

Cykel:
17:15 - 18:00

Easy Line:
17:30 - 18:15

BODYSTEP®:
17:30 - 18:30

BODYBALANCE®:
17:30 - 18:30

RPM®:
18:15 - 19:15

CrossTraining:
18:15 - 19:30

BODYJAM®:
18:30 - 19:30

GlobalYoga:
19:00 - 20:00

CXWORX™:
19:30 - 20:00

GRIT Strength:
19:30 - 20:00

 

Fredag Dagens pass:
GlobalYoga:
07:00 - 08:00
Styrkegympa:
08:30 - 09:30
Styrkegympa:
09:30 - 10:30
BODYPUMP®:
12:00 - 13:00
BODYPUMP®:
16:30 - 17:30
Cykel:
17:15 - 18:00
Easy Line:
17:30 - 18:15
BODYSTEP®:
17:30 - 18:30
BODYBALANCE®:
17:30 - 18:30
RPM®:
18:15 - 19:15
CrossTraining:
18:15 - 19:30
BODYJAM®:
18:30 - 19:30
GlobalYoga:
19:00 - 20:00
CXWORX™:
19:30 - 20:00
GRIT Strength:
19:30 - 20:00

Lördag Dagens pass:

GlobalYoga:

07:00 - 08:00

Styrkegympa:

08:30 - 09:30

Styrkegympa:

09:30 - 10:30

BODYPUMP®:

12:00 - 13:00

BODYPUMP®:

16:30 - 17:30

Cykel:

17:15 - 18:00

Easy Line:

17:30 - 18:15

BODYSTEP®:

17:30 - 18:30

BODYBALANCE®:

17:30 - 18:30

RPM®:

18:15 - 19:15

CrossTraining:

18:15 - 19:30

BODYJAM®:

18:30 - 19:30

GlobalYoga:

19:00 - 20:00

CXWORX™:

19:30 - 20:00

GRIT Strength:

19:30 - 20:00

Söndag

Dagens pass:

GlobalYoga:
07:00 - 08:00

Styrkegympa:
08:30 - 09:30

Styrkegympa:
09:30 - 10:30

BODYPUMP®:
12:00 - 13:00

BODYPUMP®:
16:30 - 17:30

Cykel:
17:15 - 18:00

Easy Line:
17:30 - 18:15

BODYSTEP®:
17:30 - 18:30

BODYBALANCE®:
17:30 - 18:30

RPM®:
18:15 - 19:15

CrossTraining:
18:15 - 19:30

BODYJAM®:
18:30 - 19:30

GlobalYoga:
19:00 - 20:00

CXWORX™:
19:30 - 20:00

GRIT Strength:
19:30 - 20:00

Se hela schemat

KS Mobil Facebook AD 2019

KlubbSverige Mobil är en tjänst som är tillgänglig för dig som är medlem på ett KlubbSverige-anslutet gym. Med KlubbSverige Mobil kan du träna över i princip hela landet (och Danmark) för så lite som 13 kr/tillfälle. Efter att du registrerat dig för tjänsten så använder du bara din mobil och skickar ett SMS med TRÄNA till 71120 varje gång du vill träna på annan ort. Du får då tillbaka ett gästpass-SMS som du visar upp i receptionen där du vill träna.

KlubbSverige Mobil är en tjänst som tillhandahålls av KlubbSverige AB. KlubbSverige är Sveriges största nätverk för fristående gym och friskvårdsanläggningar och finns representerade över hela Sverige.

Det första du gör är att du registrerar dig. För att kunna göra det så behöver du en kod från ditt hemmagym. Förutsatt att de är med i KlubbSverige så får du då en kod skickad till dig via SMS.

 1. Registerar dig sedan på sidan.
 2. Välj hur många klipp du vill köpa och betala.
 3. När du sedan vill nyttja tjänsten KlubbSverige Mobil skickar du bara ett SMS med TRÄNA till 71120.
 4. Du får då tillbaka ett gästpass-SMS som du visar upp i receptionen där du vill träna.

Läs mer på http://www.ksmobil.se/

 

Hej!

För att ändra veckans schema klicka dig fram till Veckans schema och klicka på symbolen till höger för att redigera texten.

För att lägga till under "Vi erbjuder" klicka på "Lägg till Vi erbjuder"

Under hela vecka 47, 17-23 november, har vi öppet hus för dig som vill komma och prova vår klubb.

Passa på att prova alla våra morgon-, lunch- och kvällsklasser, våra LEVA klasser som är anpassade för dig 60+ och vårt gym. Boka in dig på en klass genom att ringa 0370-10336 eller skicka oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Fullständigt gruppträningschema hittar ni under fliken "Boka pass"
Gymdelen på Jönköpingsvägen och Götavägen är öppen för provträning under receptionens öpettider.
Välkomna!

träna bild 123

Hos oss kan du träna 32 olika typer av gruppträningsklasser, över 80 gånger i veckan!
Se bokningschema här eller klicka på "Boka pass" i menyn ovanför.

 

 

Puls & KonditionHigh Res 725JPG 
Vi erbjuder flera olika pass med inrikting på kondition. Se alla pass här ›

 

Muskler & Styrka bodypump 390 pix  
Vi erbjuder flera olika pass med inrikting på muskler och styrka. Se alla pass här ›

 

 

Dans & Rytmpound 
Vi erbjuder flera pass med inrikting på dans. Se alla pass här ›

 

 

Kropp & Själ  yoga 3053487 1280
Läs mer om våra pass med inrikting på stretch och rörlighet. Se alla pass här 

 

Intervall & Högintensivtbodypump 390 pix  
Pass som är högintensiva. Se alla pass här ›

 

Cirkelträningbodypump 390 pix

Vi erbjuder flera olika klasser i genren cirkelträning 

Se alla pass här ›

 

FortGjortFortGjort

FortGjort träning är en ny typ av gruppträning som du troligtvis aldrig har stött på innan!

Se alla pass här ›

 

Leva – seniorbodypump 390 pix  
Pass som är anpassade för seniorer. Se alla pass här ›

 

 

 

 

 

 

senior-leva

Välkommen till Apladalens Sportcenters seniorklubb - LEVA! Vi har träningen för alla i alla åldrar!

I vår LEVA grupp har vi anpassade gruppträningspass för dig som är 60+ där fokus ligger på kondition, balans, rörlighet, styrka och en rejäl skopa glädje och gemenskap. I träningskortet ingår obegränsad tillgång till vårt gym och vår gruppträning varje dag fram till kl 16.00. Efter passet bjuder vi på kaffe till samtliga deltagare vid vår fikadel.

senior leva 2 thumb  senior leva 3 thumb  senior leva 4 thumb

Gruppträning

72576971 2457353287811259 2716097769931538432 o

Vi erbjuder ett flertal olika pass. Läs mer om våra pass här 

MASSAGE

Är du spänd i ryggen, har ont i axlar eller i huvudet, stel i nacken, har kramper i vaderna, känner du dig stressad, har låg energi eller dålig blodcirkulation?

Massage är ett effektivt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor. Det kan göras i såväl akut som förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.

Possitiva effekter:

 • Gör spända muskler mjuka och elastiska
 • Löser upp muskelknutor
 • Ökar blodcirkulationen
 • Stärker immunförsvaret
 • Har avslappnande effekt på kroppen
 • Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter
 • Motverkar stress
 • Ökar koncentrationsförmågan

 

Vid första besöket:
Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Om du inte bokar en specifik behandlin så börjar vi alltid med att göra en grundlig svensk behandling för att  kartägga dina problempunkter samt vilken behandling du rekommenderas att ev fortsätta med. Kom alltid minst 10 innan första behandlingen då du även kommer att får fylla i en enkel hälsoblankett.

Våra behandlingar:
För att boka klicka här eller ring 0370-10336

Svensk klassisk massage - Är grunden i alla våra behandlingar. Här går vi igenom kroppen och kartlägger dina problempunkter.
Sportmassage - Är en djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjning av förkortad muskulatur.
Djupgående massage - Ger behandling på djupet med ett lagom tryck för att öka cirkulationen och mjuka upp hårda knutor.
Triggerpunktsbehandling - Tryck på specifika punkter där utstrålning till flera ställen sker för att få snabb, lindrigare effekt.
Aroma- och antistress - Behandling för dig med psykisk ohälsa, stress, utmatting mm- Även bra vid fibromyalgi då man jobbar med mjuka rörelser och låter oljorna göra jobbet.

Priser för samtliga behandlingar:
90 min 920:-
60 min 620:-
30 min 420:-

Specialbehandlingar:

Kinesiologisk tejpning
- Är en tejp som är elastisk och inte täpper till huden. Stabiliserar, ger bättre hållning, ökar cirkulationen, hjälper nervbanor, minskar smärta. Perfekt vid akut ryggskott/nackspärr. Pris: 15 min 250:-
Regndroppsmassage
- Är en behandlig som passar dig som besväras av stress, oro samt har svårt för att slappna av och landa. Regndroppsmassage är en form av medicinsk aromaterapi som är mycket effektiv vid rygg/nackproblem genom en kombination av lätt beröring och massage ihop med kraften av eteriska oljor av högsta teraputiska naturella kvalitet. Stimulerar nervimpulser till hjärnan, stärker immunförsvaret och hjälper muskler och leder att slappna av. Avhjälper stress, oro samt känslomässig läkning ökar. Ökar cellens förmåga att uppta syre och näring och ger kroppen balans. Pris: 75 min 920:-

Behandlingar:

 •  
 • Svensk klassisk massage
 • Sportmassage
 • Djupgående massage
 • Triggerpunktsbehandling
 • Aroma- och antistress massage
 • Kinesiologist tejpning
 • Jag som masserar heter Maria Thydell och är diplomerad massör. Jag har masserat i 7 år och inriktat mig mot behandling av djupgående massage, trigger, töj samt sportmassage. Jag finns här på Apladalens Sportcenter och hjälper dig gärna att bli av med eventiuell värk, stelhet eller muskelknutor.
  Pris:
  30 min 420:-
  60 min 620:-
  90 min 820:-

  För att boka en tid klicka här eller ring 0370-10336

  Varmt välkommen!

 

 

 

 

95042123 276749250008820 6834152515445981184 n

Det finns många olika anledningar till att anlita en personlig tränare.
Oavsett vad din anledning är, finns vi här för att hjälpa, stötta och coacha dig att nå dit du vill.

Tänk om vi kunde må bra och känna oss starka och attraktiva jämt!!  Vi är alla olika och vi har olika förutsättningar. Vi kommer i olika förpackning och vi har olika inställning till vad som är viktigt i livet. Men gemensamt har vi nog alla tanken om att vi vill må och känna oss så bra som möjligt. En av förutsättningarna är att underhålla kroppen. Gör vi det kan vi börja förvänta oss resultat.

Våra personliga tränare Agnes och Karin finns här för att hjälpa dig med din träning och dina mål!

Hej! Jag heter Agnes Sundén och har över 15 års erfarenhet av träningsbranchen då jag förutom personlig tränare också är instruktör på ASC, med diverse koncept i bagaget. Jag har ett stort intresse för löpning, styrketräning och andra träningsformer. Genom att utbilda mig till personlig tränare känner jag att jag äntligen får göra det jag brinner för mest - att få jobba inom träning samt motivera andra till en livsstilsförändring som är hållbar. Om du känner att du vill träffas så sätter vi oss ner tillsammans och går igenom dina behov, din nuvarande situation, dina mål samt hur du önskar att din framtid kommer att se ut, så ska vi gemensamt ta oss dit!

Hej! Mitt namn är Karin Jonsson Ekman och själv har jag tränat gruppträning sedan jag var 13 år och blev insläppt på gymet. Jag leder pass sedan några år tillbaka på ASC, springer gärna och brinner för utomhusträning. 
Jag vill ge dig smart träning. För mig är Smart träning den träning som ger mesta möjliga effekt i förhållande till investerad tid. Det gör den med rätt upplägg, rätt återhämtning och rätt näring. När vi klarar mer och ser resultat blir träningen hållbar.

Priser:
1 tillfälle - 700:-
5 tillfällen - 650:-/gång
10 tillfällen - 600:-/gång

Kontakta oss genom att fylla i formuläret under Köp -> Personlig träning, så återkommer vi till dig inom kort!

Mvh  Agnes och Karin

Ge växt bild

 

 

Nu släpper vi platserna till årets Träningsresa!

I år åker vi till Rhodos Lindos Imperial Resort & Spa All inclusive.

Mer information om hotellet hittar du här;www.nazar.se/lindos

Mer information om Rhodos/Grekland här; www.rhodosguide.se/

Avresan går från Göteborg Landvetter med resebolaget Nazar.

Träningsresan är till för medlemmar och icke medlemmar så var god och ta med vänner och familj!

För att göra en smidig bokning så boka tillsammans med ditt resesällskap och gör upp betalningen sinsemellan.

Om detta alternativ inte funkar boka var för sig och skriv i ”övriga upplysningar ” fältet vem du vill bo med.

Från pris vuxen 7300: - (tilläggs kostnad för större rum och havsutsikt)

Barn från 2-11 år 3400: - (OBS! pris gäller när det är två vuxna i sällskapet).

I priset ingår all inclusive, mat på flyget, transfer till och från hotellet.

Vid bokning betalar du 1200: - inom en vecka, resterande belopp betalar du in senast 35 dagar före avresa.

Boka dig & ditt resesällskap här; http://www.nazar.se/vara-resor/gruppresor/apladalens-sportcenter

Resan Dit & Hem

Avresdatumet är den 14 oktober hemresa 21 oktober. Avresan går från Apladalens Sportcenter Jönköpingvägen 41C. Vi ordnar buss tur & retur mer info & pris kommer närmare avresedatum.

Gruppträning

Hotellet anordna egna träningspass som styrs av efterfrågan och bestäms veckovis. Där kommer vi har möjlighet att delta.

Utöver detta kommer vi på ASC med egna instruktörer anordna gemensamma träningspass och aktiviteter.

NYHET FÖR I ÅR!

I år kommer vi även erbjuda specifika LEVA klasser för dem som är 60+. Allt detta för att fler ska kunna njuta och träna.

Mer info och schema för träning kommer längre fram.

Cyklar

Det finns möjlighet att hyra cyklar i närheten genom utomstående bolag.

Övrigt

Frågor och funderingar kring träningsresan kontakta oss i receptionen.  Telefon 0370-10336

Har du frågor kring din bokning ring 0770 777 888 vardagar 8-18 eller mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

lindos imperial

 

"Att vara sin egen ledare"
Föreläsning + gruppklass med David Roufpanah

David är idag en av tränarna i IFK Värnamos herrlag i Superettan. Med många års erfarenhet som träningscoach och inspiratör där David skrivit krönikor för DN, varit chef för träningsanläggningar och hälsocamper samt tränat och guidat bl.a. NHL-proffs, fotbollsproffs, kampsportare och stora företagsledare delar han med sig av sin resa och sina kunskaper.

Detta är en föreläsning där du får en inblick i ditt egna ledarskaps olika delar. Hur hanterar du negativa tankar? Hur ser du på din vardag? Hur lyfter du din omgivning? Nu får du chansen att komma på en föreläsning som kommer inspirera dig till en bättre vardag. Detta är ett unikt samarbete som vi vill att just du som medlem får ta del av!

Vi tar emot anmälningar till föreläsningen så länge det finns plats. Efter föreläsningen kommer David även att hålla i ett träningspass där det dock är begränsat med platser. Vi har 30 platser till passet så först till kvarn gäller!

Dag: Söndag 26 mars
Tid: 15.30
Plats: Apladadalens Sportcenter, Jönköpingsvägen 41c
Biljetter: Säljs i receptionen på Apladalens Sportcenter.
Föreläsning + Gruppklass
För medlemmar på ASC 200:-
Icke medlemmar 300:-
Bara föreläsning
För medlemmar på ASC 150:-
Icke medlemmar 250:-

Träning: Efter föreläsningen kommer David att köra ett tufft, intensivt och otroligt roligt pass. Här kommer du få köra med egen kropp, parövningar och även med redskap.
Passet innerhåller en mängd olika inslag och efter klassen kommer du som deltagare med förhoppning lämna salen med ett enormt endorfinkicks-leende.
Givetvis kan alla, oavset ålder, kön och fysisk status delta. Bara du själv sätter dina egnea gränser!

Längd: Vi starata föreläsningen kl 15.30 och siktar mot att vara färdiga med träningen ca kl 18.00.

Föreläsning David FB rätt rätt

 

BodyPump 100 The Party!

Välkomna till BodyPump 100 The Party!!

På lördag släpps den 100 releasen för gruppträningsklassen BodyPump världen över! Detta är en stor händelase inom världens gruppträningen då BodyPump är ledskeppet inom det internationella gruppträningsconseptet LesMills.
Självklart vill vi på ASC vara med och fira detta och det vill vi gör genom att erbjuda våra medlemmar på en oförglömlig BodyPump upplevelse!

På lördag kommer vi att köra två stycken Team BodyPump pass för att fira den nya releasen 100. Efter klasserna bjuds det på mingel samt snax vid receptionsdelen. 

Vi kommer köra en klass kl 09.30 och en klass kl 11.00
*********************************************************************************
För dig som är medelm på ASC - Boka in dig som vanligt via vårt bokningssystem.
För dig som inte är medlem - Skick oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0370-10336 för att boka en plats.
K
lasserna är kostnadsfria för både medlemmas och prova-på.

Välkomna!

725

 

Prova-på dagar!

Under hela V.2 har vi öppet hus för dig som vill komma och prova vår klubb!

Passa på att prova våra två gym och alla våra morgon-, lunch- och kvällsklasser! Vi har klasser som passar alla. Styrka, konditon & rörlighet. För Er som är 60+ har vi våra LEVA klasser som är specielt anpassade för Er. 

Boka in dig på klasserna genom att ringa 0370-10336 eller skicka oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .
Gymdelen är öppen för provträning under receptionens öppettider.
Vill du provträna på Götavägen en dag då vi inte är i receptionen? Kontakta oss så löser vi det!

Vid tecknande av valfritt medlemsskap under veckan bjuder vi på en vattenflaska!

Välkomna!

Öppet hus VT 17 hemsidan redigerad 1

 

Gruppträningschema VT-17

Måndag:
09.00 LEVA Easyline Tabata
10.00 LEVA Gympa
16.45 Bodytoning
16.46 Spinning
17.30 BodyPump
17.45 Activio Spinning
18.00 Easyline
18.35 Coreboll
18.45 Spinning HIIT
19.15 Yoga
19.30 Tabata

Tisdag:
06.30 Spinning
08.30 Tabata
09.00 LEVA Easyline
09.30 LEVA Easyline
10.15 LEVA Spinning
17.00 Grit Strength
17.45 CxWorx
17.45 Spinning
18.00 Easyline
18.30 Yoga
18.30 HIIT
18.45 Actovio Spinning 60 min

Onsdag:
06.30 Esyline 45 min
08.30 Tabata Low Impact
09.30 LEVA Boll
10.30 LEVA Gympa
16.30 HIIT
17.30 MLR (mage, lår, rumpa)
17.45 Activio Spinning
18.30 BodyPump
18.45 Easyline X-fit
19.00 Spinning HIIT
19.45 CxWorx

Torsdag:
06.30 Spinning
08.30 Activio Spinning
09.00 LEVA Easyline
09.30 LEVA Easyline
09.30 LEVA Boxersise
12.10 Lunchpass
16.45 Tabata
17.45 Grit Strength
18.00 Easyline
18.30 Yoga
18.30 Bodytoning
18.45 Spinning
19.30 BodyPump 45 min

Fredag:
08.30 Tabata
09.00 LEVA Easyline
09.45 LEVA Yoga
15.30 HIIT
15.45 Spinning
16.30 BodyPump

Lördag:
08.30 Spinning
09.30 Rullande schema

Söndag:
10.00 BodyPump
16.30 HIIT
16.45 Spinning
17.30 HIIT
17.45 Easyline
17.45 Yoga Yin

Bli medlem nu

Kampanj april 2016 2 725

Är du spänd i ryggen, har ont i axlar eller i huvudet, stel i nacken, har kramper i vaderna, känner du dig stressad, har låg energi eller dålig blodcirkulation?

Massage är ett effektivt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor. Det kan göras i såväl akut som förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.

Possitiva effekter:

 • Gör spända muskler mjuka och elastiska
 • Löser upp muskelknutor
 • Ökar blodcirkulationen
 • Stärker immunförsvaret
 • Har avslappnande effekt på kroppen
 • Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter
 • Motverkar stress
 • Ökar koncentrationsförmågan

 

Vid första besöket:
Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Om du inte bokar en specifik behandlin så börjar vi alltid med att göra en grundlig svensk behandling för att  kartägga dina problempunkter samt vilken behandling du rekommenderas att ev fortsätta med. Kom alltid minst 10 innan första behandlingen då du även kommer att får fylla i en enkel hälsoblankett.

Våra behandlingar:
För att boka klicka här eller ring 0370-10336

Svensk klassisk massage - Är grunden i alla våra behandlingar. Här går vi igenom kroppen och kartlägger dina problempunkter.
Sportmassage - Är en djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjning av förkortad muskulatur.
Djupgående massage - Ger behandling på djupet med ett lagom tryck för att öka cirkulationen och mjuka upp hårda knutor.
Triggerpunktsbehandling - Tryck på specifika punkter där utstrålning till flera ställen sker för att få snabb, lindrigare effekt.
Aroma- och antistress - Behandling för dig med psykisk ohälsa, stress, utmatting mm- Även bra vid fibromyalgi då man jobbar med mjuka rörelser och låter oljorna göra jobbet.

Priser för samtliga behandlingar:
90 min 920:-
60 min 620:-
30 min 420:-

Specialbehandlingar:

Kinesiologisk tejpning
- Är en tejp som är elastisk och inte täpper till huden. Stabiliserar, ger bättre hållning, ökar cirkulationen, hjälper nervbanor, minskar smärta. Perfekt vid akut ryggskott/nackspärr. Pris: 15 min 250:-
Regndroppsmassage
- Är en behandlig som passar dig som besväras av stress, oro samt har svårt för att slappna av och landa. Regndroppsmassage är en form av medicinsk aromaterapi som är mycket effektiv vid rygg/nackproblem genom en kombination av lätt beröring och massage ihop med kraften av eteriska oljor av högsta teraputiska naturella kvalitet. Stimulerar nervimpulser till hjärnan, stärker immunförsvaret och hjälper muskler och leder att slappna av. Avhjälper stress, oro samt känslomässig läkning ökar. Ökar cellens förmåga att uppta syre och näring och ger kroppen balans. Pris: 75 min 920:-

Behandlingar:

 •  
 • Svensk klassisk massage
 • Sportmassage
 • Djupgående massage
 • Triggerpunktsbehandling
 • Aroma- och antistress massage
 • Kinesiologist tejpning
 • Jag som masserar heter Maria Thydell och är diplomerad massör. Jag har masserat i 7 år och inriktat mig mot behandling av djupgående massage, trigger, töj samt sportmassage. Jag finns här på Apladalens Sportcenter och hjälper dig gärna att bli av med eventiuell värk, stelhet eller muskelknutor.
  Pris:
  30 min 420:-
  60 min 620:-
  90 min 820:-

  För att boka en tid klicka här eller ring 0370-10336

  Varmt välkommen!

 

 

 

 

Receptionens öppettider 

Jönköpingsvägen
Gymmet är öppet för medlemmar 05-22 alla dagar året om!

Har du en vän som vill tesat oss? Vänligen swisha 100:- till 123 308 8986 och ange din väns namn i meddelande. Det är inte tillåtet att släppa in icke medelmmar gratis när receptionen är obemannad.

Receptionens ordinarie öppettider:
Mån-tors: 08.00-12.00 & 15.00-20.00
Fredag: 08.00-12.00 & 14.00-18.00
Lördag: 08.00-11.00
Söndag: 16.00-19.00

Kontakt:
Jönköpingsvägen 41
33134 Värnamo
0370-10336
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Götavägen
Gymmet är öppet för medlemmar 05-22 alla dagar året om!

Receptionen är öppen Torsdagar 14:00-17:00
För tecknande av medlemsskap, besök vår stora klubb på Jönköpingsvägen 41c.
Har du en vän som vill tesat oss under påsk? Vänligen swisha 100:- till 123 308 8986 och ange din väns namn i meddelande. Det är inte tillåtet att släppa in icke medelmmar när receptionen är obemannad.

Kontakt:
Götavägen 5
33152 Värnamo
0370-10336
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

gymmet

Vi på Apladalens Sportcenter har ett stort utbud fria vikter, Jungle Sports, kettlebells, gummiband mm. Våra maskiner är från märket Technogym.

Är man osäker på hur maskinerna i gymmet fungerar, vill ha hjälp med träningsschema eller få tips på övningar hjälper vi i personalen gärna till. Vi erbjuder även personlig träning för dig som vill komma igång med träningen eller få hjälp med att nå dina mål.