95042123 276749250008820 6834152515445981184 n

Det finns många olika anledningar till att anlita en personlig tränare.
Oavsett vad din anledning är, finns vi här för att hjälpa, stötta och coacha dig till att nå dit du vill.

Tänk om vi kunde må bra och känna oss starka och attraktiva jämt!!  Vi är alla olika och vi har olika förutsättningar. Vi kommer i olika förpackning och vi har olika inställningar till vad som är viktigt här i livet. Men gemensamt har vi nog alla tanken om att vi vill må och känna oss så bra som möjligt. En av förutsättningarna är att underhålla kroppen. Gör vi det så kan vi börja förvänta oss resultat.

Våra personliga tränare Agnes och Karin finns här för att hjälpa dig med din träning och dina mål!

Hej! Jag heter Agnes Sundén och har över 15 års erfarenhet av träningsbranchen då jag förutom personlig tränare också är instruktör på ASC, med diverse koncept i bagaget. Jag har ett stort intresse för löpning, styrketräning och andra träningsformer. Genom att utbilda mig till personlig tränare känner jag att jag äntligen får göra det jag brinner för mest - att få jobba inom träning samt motivera andra till en livsstilsförändring som är hållbar. Om du känner att du vill träffas så sätter vi oss ner tillsammans och går igenom dina behov, din nuvarande situation, dina mål samt hur du önskar att din framtid kommer att se ut, så ska vi gemensamt ta oss dit!

Hej! Mitt namn är Karin Jonsson Ekman och själv har jag tränat gruppträning sedan jag var 13 år och blev insläppt på gymet. Jag leder pass sedan några år tillbaka på ASC, springer gärna och brinner för utomhusträning. 
Jag vill ge dig smart träning. För mig är Smart träning den träning som ger mesta möjliga effekt i förhållande till investerad tid. Det gör den med rätt upplägg, rätt återhämtning och rätt näring. När vi klarar mer och ser resultat blir träningen hållbar.

Priser:
1 tillfälle - 700:-
5 tillfällen - 650:-/gång
10 tillfällen - 600:-/gång

Kontakta oss genom att fylla i formuläret under Köp -> Personlig träning, så återkommer vi till dig inom kort!

Mvh,  Agnes och Karin

Ge växt bild