Agnes PT

Det finns många olika anledningar till att anlita en personlig tränare.
Oavsett vad din anledning är, finns jag här för att hjälpa, stötta och coacha dig att nå dit du vill.

Hej Alla!
Jag heter Agnes Sundén och har över 15 års erfarenhet av träningsbranschen då jag förutom Personlig tränare också är instruktör på Apladalens Sporcenter, med diverse koncept i bagaget.

Jag har ett stort intresse för löpning, styrketräning och andra träningsformer.
Genom att utbilda mig till personlig tränare känner jag att jag äntligen får göra det jag brinner för mest - att få jobba inom träning samt motivera andra till en livsstilsförändring som är hållbar.

Om du känner att du vill träffas så sätter vi oss ner tillsammans och går igenom dina behov, din nuvarande situation, dina mål samt hur du önskar att din framtid kommer att se ut.
Vem vill inte uppleva att känna mer energi, att den upplevda livskvalitén höjs och tron på dig själv ökar så pass att efter tiden med mig är du motiverad och köra själv.
Kontakta mig genom att fylla i formuläret under fliken Köpa -> Personlig tränare, så återkommer jag innom kort!

Hoppas vi ses!
Mvh Agnes

4000pix

Personlig Tränare: Karin Jonsson Ekman

Tänk om vi kunde må bra och känna oss starka och attraktiva jämt!!  Vi är alla olika och vi har olika förutsättningar. Vi kommer i olika förpackning och vi har olika inställning till vad som är viktigt i livet. Men gemensamt har vi nog alla tanken om att vi vill må och känna oss så bra som möjligt. En av förutsättningarna är att underhålla kroppen. Gör vi det kan vi börja förvänta oss resultat.

Vad skulle du vilja att din kropp gör för dig?

Träna Smart = Funktionellt och Hållbart

Att bosätta sig i gymet är inte min grej, men att träna är självklart och livsviktigt. Jag vill ge dig smart träning. För mig är Smart träning den träning som ger mesta möjliga effekt i förhållande till investerad tid. Det gör den med rätt upplägg, rätt återhämtning och rätt näring. När vi klarar mer och ser resultat blir träningen hållbar. Och den känsla och glädje som infinner sig när du övervinner dig själv, gör framsteg och känner adrenalin och och må bra hormoner flöda i kroppen är oslagbar. Låt oss träna smart mot ditt mål.

Själv har jag tränat gruppträning sedan jag var 13 år och blev insläppt på gymet. Jag leder själv pass sedan några år tillbaka. Springer gärna och brinner för utomhusträning. Tränar helst med kettlebells eller gör konstiga men ack så funktionella kombinationsövningar😊

För de allra flesta krävs det schemalagd träning, goda matvanor, tillräckligt med sömn och balans däremellan för att uppnå en funktionell och hållbar kropp.

Får jag hjälpa dig att må bra?

Kontakta mig genom att fylla i formuläret under fliken Köpa -> Personlig tränare, så återkommer jag inom kort!

Mvh Karin

Ge växt bild