När en klass har startat är det inte tillåtet att gå in i salen. Detta för att det stör de andra deltagarna samt instruktören. 

Träningsväskor och ytterkläder lämnas i omklädningsrummen eller låses in i våra skåp. Det är inte tillåtet att ta med väskor eller jackor in i salarna eller i gymmet. 

Det året man fyller 16 är man välkommen att börja träna hos oss. Vi är ett barnfritt gym och barn är inte tillåtet att vistas gymdelen eller inne i våra salar.

Uppsägningstid för samtliga autogiro abonnemang är alltid 1 månad. Det innebär att när vi har registrerat din uppsägning så kommer en sista dragning att ske innan abonnemanget avslutas hos oss. Vi registrerar endast uppsägningar skriftligt i receptionen eller via mail till info@apladalenssportcenter.se.
Kontrollera alltid att du har fått en bekräftelse på din uppsägning via mail för att undvika fel eller missförstånd.

Du bokar enklast gruppklasser genom vår app, Apladalens Sportcenter, som du finner i appstore eller i play butiken. Det går också bra att boka här via vår hemsida eller att ringa oss på 0370-10336. För att boka en klass loggar du in med din e-postadress som du angav till oss vid inskrivningen samt lösenordet är dina 6 första siffror i ditt personnumret. Tex Användarnamn: asc54321@hotmail.com, lösenord 54321-0000

Vid obemannade tider så har endast betalande medlemmar tillgång till våra lokaler. Under dessa tider är det kameraövervakat. Det är inte tillåtet att släppa in icke medlemmar eller att ta med sig barn. Icke medlemmar och gäster är välkomna att besöka oss under receptionens öppettider. 

Vid graviditet, sjukdom, studier eller längre resa kan vi endast frysa träningskortet i minst 1 månad och max 6 månader.
För eventuell förlängning av frysningsperioden behöver vi få in ett nytt intyg.

Vid receptionen finns en kortläsare. Varje gång du kommer och tränar, gym eller gruppträning, stämplar du alltid in dig i receptionen med ditt passerkort.
Är du bokad på en av vår gruppträningsklasser stämplas du även in att du har anlänt till kalssen.
När du ska gå på en gruppträningsklass måste du checka in dig senast 5 min före klassens start annars släpps platsen till väntande kund.
Kommer du vid en tid då vi har stängt i receptionen så öppnar du ytterdörren med ditt passerkort i läsaren ute vid dörren. Stämpla även in som vanligt i korläsaren vid receptionen.

När vi har tränat klart så torkar vi av maskinen eller redskapen vi använt och hänger tillbaka vikter och handtag på sina platser. Flaskor med bakteriedödande medel finns nere i gymmet. På grund av allergier är det inte tillåtet att bära för mycket parfym nere i gymmet eller inne i salarna.

Enda gången vi kan avsluta träningskort i förtid är om du ska flytta från Värnamo kommun. Vi kräver då ett giltigt flyttintyg med datum för flytt som kan intyga att du flyttar ifrån kommunen. Flytt inom Värnamo kommun godkänns inte. Vid avslut konverteras det nuvarande kortet till närmaste 3, 6 eller 12 mån abonnemang vilket medför att en kostnad för mellanskillnaden kan tillkomma.
Utöver avslutar vi inga bindningstider i förväg.

Självklart kan du det! Du som medlem hos oss har möjlighet att bjuda med dina vänner att prova oss helt utan kostnad vid ett tillfälle. Prata med oss i receptionen så hjälper vi er. 

Vi kan endast frysa träningskort på grund av graviditet eller vid uppvisande av sjukintyg. Vid sjukintyg skall då tydliga datum för frysningsperioden finnas med. Det går inte att frysa sitt träningskort retroaktivt.
Vi kan även i vissa fall frysa träningskort om du ska studera på annan ort eller göra en längre resa (minst 3 månader lång resa). För detta kräver vi då intyg som kan bevisa studier eller längre resa.

För att säkert får en plats på våra gruppträningsklasser rekommenderar vi att du alltid bokar dig, men det går även bra att droppa in i mån av plats.

Våra klasser släpps alltid kl 07.00 2 dagar innan klasstart.

Som medlem på vår stora klubb på Jönköpingsvägen har du obegränsad tillgång till hela vårt utbud, allt vår gruppträning och gymmet, samt tillgång till vårt lilla gym på Götavägen. Som medlem på vår lilla klubb på Götavägen ingår endast denna anläggning och då ingen gruppträning.

Vi är rädda om vårt golv och därför är det inte tillåtet att släppa vikter och hantlar på golvet eller byta plats på maskiner och bänkar. Det är heller inte tillåtet att använda talk i maskinerna eller bland vikterna. Tänk på att alltid visa hänsyn mot andra som också tränar i gymmet. Vill du ha instruktion eller hjälp med träningsupplägg, prata med oss i receptionen.

För dig som tecknat ett av våra autogiro abonnemang kommer träningsavgiften att dras från ditt registrerade konto varje månad. Om du inte lämnar kontonummer eller om vi får in fel uppgifter så kommer du att få en faktura hem. Tecknar du dig på 6 eller 12 månaders träning så är du skyldig att betala avgiften under den avtalade tiden. Efter att avtalad bindningstid gått ut så kommer ditt träningskort att fortsätta löpa på för samma månadskostnad, fast utan bindningstid. Du som kund måste alltid aktivt säga upp ditt träningskort via mail för att det ska upphöra. Vi avslutar inga autogiro abonnemang om ingen uppsägning görs.

Kan du inte delta på en inbokad gruppaktivitet så behöver du avboka dig senast 2 timmar innan klassen startar, via appen eller på vår hemsida. Vid senare avbokning ring ner till receptionen på 0370-10336.

Dyker man inte upp på bokad klass eller missar att boka av sig spärrar vi kortet efter 3 missade aktiviteter. Kortet kan låsas upp igen mot en avgift på 50:- som betalas i receptionen.