Gruppträning

Hos oss kan du träna 32 olika typer av gruppträningspass, över 80 gånger i veckan!

gruppträningspass för alla

Hos oss kan du träna 32 olika typer av gruppträningspass, över 80 gånger i veckan!

  • Se alla träningspass
  • FortGjort
  • Dans & Rytm
  • Cirkelträning
  • Intervall & Högintensivt
  • Kropp & Själ
  • Leva - Senior
  • Muskler & styrka
  • Puls & Kondition
YinYoga
Yinyoga är en stillsam och meditativ form av yoga där vi sitter eller ligger i olika positioner under en längre tid (3-5 minuter)
Yoga Stretch
Yoga stretch är en yogaklass där vi blandar stretch med rörelse. Klassens fokus är att sträcka ut kroppens alla delar samt öka rörligheten.
ASC Outdoor
ASC Outdoor är utomhusträning där vi tränar kondition och styrka i cirkelträningsform. Här använder vi oss av däck, rep, lösa vikter mm
HIFT
HIFT står för Högintensiv funktionell träning. Ett tufft tidseffektivt pass där du överträffar dig själv tillsammans med andra under kämparanda i grupp.
Easyline
Easyline är klassen för dig som vill träna hela kroppen i ett lagom tempo. Under 30 min hinner vi två varv i cirkeln där varannan station är en gymmaskin och varannan där vi arbetar med egen kroppsvikt eller lättare hantlar.
Cirkel
Under vår cirkelträningsklass kommer du att får träna hela kroppen i 10 olika stationer där vi varierar stationerna varje vecka.
Tabata
Tabata är en forma av intervallträning där vi jobbar i tidsintervallerna 20 sek arbete - 10 sek vila. Under klassen varvar vi styrka med kondition och tränar igenom hela kroppen.
HIIT
HIIT är klassen där vi jobbar i olika block med varierande intervaller av styrka och kondition. HIIT är en träningsform för dig som gillar utmaning och tuffare träning då tempo och övningarna håller ett högt tempo.
Tribal Yoga
Tribal Yoga är klassen där du får landa. Klassen består både av stående och sittande rörelsesekvenser samt andningsteknik och solhälsningar.
Core
Vem har inte användning och nytta av en stark mage och rygg? En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen.
Leva Spinning
Vår LEVA spinning är uppbyggd som ett vanligt spinning pass bara att vi inte trampar på lika hårt. Klassen är anpassad för dig som fyllt 60+.
Leva Styrka
LEVA Styrka är en klass där vi stärker upp kroppen, från topp till tå. Här jobbar vi mycket med gummiband och den egna kroppen som belastning.

Öppettider

Gymmet är öppet för våra medlemmar
05 – 22 alla dagar – året om!

RECEPTIONENS ÖPPETTIDER MIDSOMMER

22/6 08.00-12.00 & 14.00-18.00

23/6 Obemannat

24/6 Obemannat

25/6 Obemannat

RECEPTIONENS ORD. ÖPPETTIDER

Mån – Tors:  08.00 – 12.00 & 14.00 – 20.00

Fredag:  08.00 – 12.00 & 14.00 – 18.00

Lördag:  08.00 – 11.00

Söndag:  16.00 – 19.00

skaffa gymkort idag