Otränad

Otränad är ett 8-veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra som är på samma nivå.

Missa inte att vara med i vårt succé koncept Otränad!

Otränad är ett 8-veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra som är på samma nivå. Här är ingen bättre eller sämre än någon annan och all träning är helt prestigelös där du tränar fullt ut efter dina förutsättningar!

Träningen under veckornas gång kommer att variera med allt ifrån styrka, till kondition och rörlighet. De första veckorna börjar vi väldigt försiktigt för att sedan trappa upp träningen sakta men säkert. Fokus är att träningen skall vara rolig och vårt mål är att du efter kursens gång har funnit träningsglädjen, byggt upp ditt självförtroende gällande träning samt fått in en vana till att fortsätta på egen hand efter kursens slut. Vi tränar tillsammans 1 gång i veckan och varje träningstillfälle är 45 min. För dig som vill träna 1-2 gånger till i veckan har möjlighet att testa på vår ordinarie gruppträning under kursens gång.

Utöver träningarna ingår en första träff tillsammans med vår coach Josefine, som också är utbildad Personlig Tränare, för att lägga upp en indivuduel träningsplan för kursen samt det finns möjlighet att ställa frågor ang kost och övrig hälsa mm. Här finns även möjlighet att göra en Tanitavägning (frivilligt) där vi kommer kunna se hur mycket fett, vatten och muskler som sitter på kroppen och hur det är fördelar. Efter sista träningstillfället ingår en återträff för att följa upp samt diskutera och lägga upp en fortsatt träningsplan efter kursens slut.

NYA STARTER KOMMER I SEPTEMBER 2024
Pris: 1900:-

Vid intresseanmälan, sänd in personuppgifter nedan så återkommer vi med mer information. Anmälan är inte bindande. 

Vet du redan nu att du vill vara med? Skriv då med vilken grupp du önskar gå så återkommer vi om du fått en plats.

Vid intresse kontakta oss här eller ring på 0370-10336