För att boka klicka här eller ring 0370-10336

Är du spänd i ryggen, idrottar mycket, har kramper i vaderna, känner du dig stressad, har låg energi eller dålig blodcirkulation?

Jag som masserar heter Maria Thydell och är diplomerad massör. Jag har masserat i 7 år och inriktat mig mot behandling av djupgående massage, trigger, töj samt sportmassage. Jag finns här på Apladalens Sportcenter och hjälper dig gärna att bli av med eventiuell värk, stelhet eller muskelknutor.

Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutor. Det kan göras i såväl akut som förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.

Possitiva effekter:

  • Gör spända muskler mjuka och elastiska
  • Ökar blodcirkulationen
  • Stärker imunförsvaret
  • Har avslappnande effekt på kroppen
  • Ger en djupare och lugnare andning
  • Ökar utsändringen av vätska och slaggprodukter
  • Ger ökad kroppskännedom
  • Motverkar stress
  • Ökar koncentrationsförmågan


Vid första besöket:
Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Om du inte bokar en specifik behandlin så börjar vi alltid med att göra en grundlig svensk behandling för att  kartägga dina problempunkter samt vilken behandling du rekommenderas att ev fortsätta med. Kom alltid minst 10 innan första behandlingen då du även kommer att får fylla i en enkel hälsblankett.

Våra behandlingar:
För att boka klicka här eller ring 0370-10336

Svensk klassisk massage - Är grunden i alla våra behandlingar. Här går vi igenom kroppen och kartlägger dina problempunkter.
Sportmassage - Är en djupgående massage, triggerpunktsbehandling och töjning av förkortad muskulatur.
Djupgående massage - Ger behandling på djupet med ett lagom tryck för att öka cirkulationen och mjuka upp hårda knutor.
Triggerpunktsbehandling - Tryck på specifika punkter där utstrålning till flera ställen sker för att få snabb, lindrigare effekt.
Aroma- och antistress - Behandling för dig med psykisk ohälsa, stress, utmatting mm- Även bra vid fibromyalgi då man jobbar med mjuka rörelser och låter oljorna göra jobbet.

Priser för samtliga behandlingar:
90 min 920:-
60 min 620:-
30 min 420:- 

Specialbehandlingar:

Kinesiologisk tejpning - Är en tejp som är elastisk och inte täpper till huden. Stabiliserar, ger bättre hållning, ökar cirkulationen, hjälper nervbanor, minskar smärta. Perfekt vid akut ryggskott/nackspärr. Pris: 15 min 250:-

Regndroppsmassage
 - Är en behandlig som passar dig som besväras av stress, oro samt har svårt för att slappna av och landa. Regndroppsmassage är en form av medicinsk aromaterapi som är mycket effektiv vid rygg/nackproblem genom en kombination av lätt beröring och massage ihop med kraften av eteriska oljor av högsta teraputiska naturella kvalitet. Stimulerar nervimpulser till hjärnan, stärker immunförsvaret och hjälper muskler och leder att slappna av. Avhjälper stress, oro samt känslomässig läkning ökar. Ökar cellens förmåga att uppta syre och näring och ger kroppen balans. Pris: 75 min 920:

Fotledsbehandling 
- Fötterna är en del vi ofta glömmer bort. Problematik i foten kan skapa smärta och känselbortfall i ländrygg och ben eller tvärtom, problem i fot kan komma från rygg/knän mm. Denna behandling låser upp lederna från vrist till tå samt ökar cirkulationen. Det är en kraftfull behandling av fötterna och efteråt ges hemövningar att arbeta med. Under 2 veckor därefter gör man ett återbesök inkl. konsultation.
Pris: 30 min 450:-

För att boka klicka här eller ring 0370-10336

 Varmt välkommen!

93396228 4191060897602173 2572178509673791488 n